tiistai 19. heinäkuuta 2016

Edullisia ostoksia


Sokoksen alesta löytyi We Care Iconin huulipunia hintaan 2,90 e. Olin onnistunut ne aiemmin ohittamaan, koska onhan tuohon hintaan huulipuna hankittava, jos kerran tilaisuus on. Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick sävy 6 onkin ollut omaan makuuni lähes täydellinen nudepuna. Koostumus on melko kevyt ja puna levittyy huulille vaivattomasti sekä tasaisesti. Kestävyydeltään on keskitasoa, mutta tämä tarttuu helposti esimerkiksi mukien reunoihin ja juomapulloihin. Siitä huolimatta olen tätä  käyttänyt viime aikoina melkeinpä päivittäin.


Doven Derma Spa Uplifted+ Satin Smooth Body Oil löytyi eurolla Tokmannilta. Aikaisemmin eivät Doven öljyt ole saaneet kiinnostustani heräämään, mutta tähän hintaan olen kyllä aina valmis kokeilemaan :D Öljy on koostumukseltaan ohutta ja juoksevaa sekä hyvin kevyttä. Imeytyy saman tien ja iho jää sileän tuntuiseksi. Ei tunnu missään vaiheessa nahkealta tai klähmäiseltä, kuten joidenkin vartaloöljyjen kanssa saattaa olla. Eli kunnon öljymäistä fiilistä ei tästä itselleni tule ja eikä tämä myöskään kovin hoitavalta vaikuta, sillä iho tuntuu sileän pehmeältä vain jokusen aikaa levityksen jälkeen. Näin kesällä riittää kropalleni kuitenkin kevyempänä kosteuttajana. Tuoksu on "raikkaahko". Täydellä hinnalla en tule ostamaan uudelleen, mutta jos löytyy jatkossa yhtä edullisesti, niin käytän ihan mielelläni vaihteluna muille kropparasvoille.


VO5 Give Me Moisture shampoo sekä Give Me Volume hoitoaine olivat Citymarketin "tarjouserää" 2 kappaletta 4 eurolla. Kumpikaan ei ole vakuuttanut läheskään niin paljon kuin merkin Gloss Me Smoothly shampoo, jota joskus blogissa hehkuttelin. Kahden egen tuotteiksi ovat silti ihan kelpoja. Shampoo on sellaista markettien peruskauraa, vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset puhtaiksi. Hoitoaine on tuuheuttavaksi tuotteeksi aika hoitavan oloista sekä silottavaa. Hoitoaineesta pidän tästä kaksikosta enemmän, vaikka se ei tukkaani juurikaan tuuheuta. Tuoksu on vaan tuossa hoitsikassa voimakas ja jotenkin todella "markettituotemainen". Kyllä nämä käytettyä tulevat, mutta tuskin hankin toistamiseen.


Dolci Follie on merkkinä entuudestaan itselleni tuntematon. Cittarista löytyi laarillinen kyseisen merkin käsisaippuoita ja kokeiluun lähti Orange & Cinnamon saippua (1,40 e/500 ml). Tuoksu on pullon suulta nuuhkuteltuna pehmeän appelsiininen ja miedon kanelinen eli oikein miellyttävä. Tuoksunsa puolesta on hieman talvisempi käsisaippua, joten pääsee käyttöön myöhemmin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti