perjantai 20. helmikuuta 2015

Tammi- ja helmikuun lemppareita

Hiustenhoidossa on viime ajat ollut ahkerassa käytössä Tresemmen Keratin Smooth kombon ohella seuraava kolmikko.


VO5 Gloss me smoothly shampoo on runsaasti vaahtoava ja ihanan tuoksuinen. Hiuksista tulee puhtaat, pehmeät ja melko ilmavat, riippuen tämän kanssa käytettävästä hoitoaineesta. Edelleen harmittaa, etten tullut ostaneeksi tätä enempää (tai sarjan hoitsikkaa) Keskisellä käydessäni.

Hiukseni ovat melko ohutta laatua, mutta niitä on runsaasti. Ne ovat siis melko raskaat ja latistuvat helposti, jos käytän jatkuvasti erityisen hoitavia tuotteita (joita pehkoni kyllä säännöllisesti tarvitsee, sillä latvat kuivuvat helposti ja muutakin hapsottamista esiintyy). Volyymia hiuksiin olen saanut Goldwellin dualsenses Ultra Volume tehohoitoaineen avulla. Geelimäinen tehohoitoaine tarvitsee vain 60 sekunnin vaikutusajan, mutta itse annan vaikuttaa yleensä hieman pidempään (suihkussa käynnin ajan). Olen nyt käyttänyt tätä edellä mainitun VO5 shampoon kaverina ja hiuksista tulee runsaamman tuntuiset ja kuohkeammat.


Doven Split Ends Rescue hiuksiin jätettävää hoitoainetta levitän hiusten keskipituuksista latvoihin ja usein sekoitan 2-3 pumppaukseen tätä muutaman tipan The Body Shopin Shea kuivaöljyä tai Biozellin Arganöljyeliksiiriä. Pitkien hiusten selvittäminen sujuu ongelmitta pesun jälkeen ja samalla saa lisähoitoa sekä suojaa hiuslatvoille. Koostumus on Split End Rescuessa mukavan kevyt enkä ole tuolla annostelulla ainakaan saanut hiuksiani lähmäisen/raskaan tuntuiseksi. Tuoksu on tuttua Dovea eli oikein miellyttävä.


Dr. Hauschka Almond Soothing Body Wash suihkuvoide on sopinut mainiosti talven kuivattamalle kropalle. Tämä on voidemainen, mutta levittyy/liukuu iholle kevyesti. Iho tuntuu pehmeältä ja pahin karheus ja kuivuus on helpottanut (mutta no, se saattanee johtua myös hoitavemmista kropparasvoista, joita olen nyt talvella käyttänyt). Tykästyin tähän "hauschkamaisesta" tuoksusta huolimatta. Suihkuvoide oli löytö kolmella eurolla alesta, normaalihinnalla (esimerkiksi Sokoksen verkkokaupassa hinta näytti olevan 18,90 e, huh huh!) en todellakaan raaski tätä ostaa.

Sitten pari H&M tuotetta. Yllättäen olen huomannut koukuttuneeni Passionfruit Lip Balmiin. Iltaisin käytän jotain hoitavampaa huulivoidetta, mutta päivisin turvaudun tähän. Tuoksu on hyvä sekä tuntuma huulilla mukava. Tuosta isosta tuubista on myös kiva tätä lisäillä :) Kuten jo aiemmin tästä kirjoittelin, ei tämä kuitenkaan kovin rohtuneita huulia hirveästi auta, mutta suojaksi ja "ylläpito" voiteeksi on omiaan.


H&M kynsilakka Just Blue Much on aika tuore hankinta, mutta on päätynyt kynsille jo useamman kerran. Olen käyttänyt tummansinisen lakan päällä ja lopputulos on todella näyttävä. Koostumus on lakassa paksuhko ja tuota kimalletta sekä glitteriä tässä kyllä piisaa. Yhdellä kerroksella "blingiä" tulee riittävästi ellei jopa hieman liikaakin. Tämä on vaan niin nätti.


Meikkipohjan tekoon on eniten tullut käytettyä Maybellinen Fit Me Anti-Ahine Stick meikkivoidepuikkoa. Tällä on todella nopea ja helppo tehdä meikkipohja (laitan suoraan puikosta viiruja kasvoille ja levitän flat top kabukilla). Asettuu iholle nätisti ja kasvot ovat tasaisemman väriset sekä hieman kuultavat. Tokihan tämäkin meikkivoide tarvitsee vielä lisäksi primerin, peitevoiteet ja puuteroinnin. Koostumus onkin ihanan kevyt eikä tunnu kasvoilla juuri miltään (mistä plussaa). Miinuspuoli on kestävyys siistinä kasvoilla, mutta ajaa asiansa nyt kun vietän taas työttömän arkea. Pitkän työpäivän ajaksi tai ilta- ja juhlameikkiin tämä ei olisi valintani, mutta kestää tosiaan ne muutaman tunnin asiointi- tai kauppareissut riittävän hyvin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti