keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Malu Wilz

Malu Wilz on saksalainen kauneushoitolatason kosmetiikkasarja. Sokoksen verkkokaupan mukaan kotimaassaan sarja on erittäin tunnettu ja suosittu. Malu Wilziä on siis Suomessa myynnissä ainakin Sokoksilla ja Sokkarin verkkokaupassa. Saatavuus ja valikoima vaihtelevat kaiketi jonkin verran myymälöittäin.


Joskus menneisyydessä sarjalla oli myynnissä myös meikkejä ja tuolta ajalta minulta löytyy vielä yksi luomivärinappi. Väri ei ole ehkä tämänhetkisiä suosikkejani, mutta muutoin ei laadussa ole moittimista. Ei siitä sen enempää, sillä saatavuudesta ei ole itselläni mitään tietoa.


Malu Wilzin Papaya Peeling on yksi suosikkituotteistani. Kirjoittelin tästä jo aiemminkin, mutta on niin hyväksi todettu, että ansaitsee päästä uudelleen esille.

Kyseessä on hellävarainen jauhemainen entsyymikuorinta. Kuorinta on valkoista jauhetta, jota sekoitetaan pieni määrä kämmenellä muutamaan tippaan vettä. Seos levitetään hellävaraisesti iholle ja jätetään 3-7 minuutiksi vaikuttamaan. Tämän jälkeen lisätään vettä ja hierotaan kevyesti sormenpäillä. Huuhdotaan lopuksi runsaalla vedellä. Ihosta tulee puhtaan ja raikkaan tuntuinen sekä pehmeä. Tykkään kovasti tästä, ja vaikka olenkin todella laiska kasvonaamioiden käyttäjä niin tätä olen käyttänyt mielelläni (vaikutusajasta huolimatta) silloin tällöin eli noin 2 kertaa kuukaudessa. Kuorinta/naamio on ollut käytössä jo parisen vuotta eikä osoita vieläkään loppumisen merkkejä.


Young Care Moisturizing Fluidia on vuosien mittaan tullut käytettyä muutama tuubi ja tykkään tästäkin kovasti. Tilasin tätä nyt parin vuoden tauon jälkeen uudelleen. Kevyt kosteusemulsio sisältää A- ja E-vitamiineja sekä pantenolia. Tästä löytyy myös UV-suoja.

Vaikka tämä onkin suunnattu enemmänkin nuorelle iholle, niin toimii hyvin myös vanhemmallakin sekaiholla. Imeytyy hetkessä, tekee ihosta kosteutetun tuntuisen ja pehmeän. Kasvot eivät ala kiiltämään päivän mittaan. Tuoksu on miellyttävän mieto ja raikas. Käytän tätä vaihdellen hoitavampien voiteiden kanssa, etenkin nyt syksymmällä ja talvisin, kun iho on toisinaan kuivempi.


Ihastuin Gentle Cleansing Foamin näytteeseen niin paljon, että piti ehdottomasti saada täysikokoinen puteli. Tuubissa on vain 75 ml, mutta tuote on kyllä todella riittoisa. Ensivaikutelmat pitävät edelleen paikkansa eli tämä on kerrassaan ihana kakkosvaiheen putsari. Ne pienet jojoba-helmet ikään kuin sulavat vaahdotusvaiheessa, joten iholla ei mitään varsinaista kuorivaa effektiä juurikaan tunne (satunnainen rae siellä täällä). Näin pehmeää ihoa en muista millään muulla putsarilla saaneeni aikaiseksi.

Hand Spa käsivoide päätyi myös suosikkien joukkoon kesäkuussa.

Hehkutuksen jälkeen palataankin maan pinnalle. En ole aivan kaikista kokeilemistani sarjan tuotteista tykännyt. Joku purkissa oleva (vitamiini)kasvovoide (en muista millään enää tuotteen nimeä) ei sopinut itselleni lainkaan ja tuoksui niin omituiselle, että käytin voidetta ainoastaan dekolteella ja kaulalla. Samoin äskettäin kokeilemani Thalasso Vital Treatment-näyte oli aivan liian tuhtia iholleni. Kyseinen Elvyttävä voide on tosin tarkoitettu erittäin kuivalle iholle, jota oma ihoni ei ole.

Varauksetta en voi ihan koko sarjaa lähteä suosittelemaan, mutta omalle ihotyypille sopivilla tuotteilla on mielestäni erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Onko kokemuksia Malu Wilzistä? Ihastuksia/vihastuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti