lauantai 4. heinäkuuta 2015

Kesäkuussa loppuneet

Suihkusaippuoita loppui kolme purkkia.


Dermosilin suihku- ja kylpyöljyä käytin sheivaamiseen ja toimii siinä tarkoituksessa erinomaisesti. Kosteuttaa ja hoitaa samalla ihoa. Tarkka työskentely höylän kanssa on myös helppoa, sillä näkee mistä on jo tullut jo ajeltua ja mistä ei, plus höylä "liukuu" iholla tämän kanssa hyvin.

Dermosilin Berry Therapy Tyrnisuihkuvoidetta voisin hankkia lisääkin. Tämä puteli odotti vuoroaan jemmoissa pitkään, sillä taannoin ehdin jo kyllästyä saman sarjan Tyrni käsisaippuan tuoksuun. Suihkuvoide ei ollut onneksi aivan niin makean tuoksuinen (tai sitten enin tuoksu oli ehtinyt jo "hälvetä" jemmailun aikana). Tuoksu on siis hyvinkin tyrnimäinen ja makeahko. Koostumus on kermaisen pehmeä. Ei kuivattanut ihoa ja oli oikein miellyttävä käyttää.

Avonin Senses Mood Therapy suihkugeeli oli tuoksultaan enemmänkin raikas kuin herkullisen marjaisa. Perus Avonia, mutta tuskin tulen tätä versiota enää hankkineeksi. Oli vähän plääh tuoksun osalta.


Biotherm Biosource misellivesi oli todella riittoisaa ja tykkäsin tästä tuoksuun ensin totuttuani. Jättää kasvoille tunteen ohuesta pinnasta/kalvosta (syynä ilmeisesti hoitavat ainesosat?), mutta käytin tätä ykkösvaiheen putsarina, joten kasvot tuli aina pestyä vielä tämän jälkeen eli pieni nahkeus kasvoilla ei häirinnyt itseäni. Nyt löytyy ihan markettienkin hyllyiltä niin paljon muita misellivesiä, joita on ihan "pakko" kokeilla, joten en vielä tiedä tuleeko Biothermiä uudelleen ostettua.

Boots essentials raikastava kurkku kasvovesi tuoksui melko pistävälle (alkoholiselle?) ja oli omalle naamalleni aika kuivattavaa, vaikka tämän pitäisi soveltua kaikille ihotyypeille. Käytin tätä lopulta vain ongelma alueille (epäpuhtaudet, satunnainen rasvaisuus) ja kyllä tämä siihen tarkoitukseen toimikin suht hyvin. Ei ollut kallis investointi, mutta parempiakin kasvovesiä löytyy samalla hinnalla. Ei jatkoon.

Dermosil Dermonature Kasvovesi Nerolia tuli nyt toinen pullo käytettyä ja pientä kyllästymistä tuoksuun alkoi jo ilmetä. Sitrusmaisesta tuoksusta tuli välillä vahvasti mieleen astianpesuaine. Muutoin on kyllä iholleni sopiva kasvovesi.

Garnier PureActive Fruit Energy Gentle Purifying Foam kasvojen vaahtoputsari oli oikein miellyttävä ja piristävän tuoksuinen. Voisin ostaa uudelleenkin.


Avon Care Nourishing Body Lotion oli enimmäkseen avokin käytössä, mutta kyllä tällä tuli itsekin joskus rasvailtua. Tuoksu on "avonmainen" ja suht mieto. Ihan perus kropparasva, joka imeytyi nopeasti. Todennäköisesti tulee ostettua lisääkin, ainakin jos sattuvat olemaan edullisessa tarjouksessa.

Batiste XXL Volume kuivashampoo tuntuu olevan useamman bloggarin suosikki, mutta mielestäni tämä on liian hiuspuuteri-/muotoilutuotemainen. Hiuksiin tulee runsautta ja kuohkeutta, mutta tukkaan tulee samalla nahkea pinta. Passeli tuote ponnarin tai nutturan pohjaksi, mutta freesimmät sekä kevyemmin voluumia antavat kuivashampoot ovat enemmän juttuni.


Loreal Lash Architect waterproof mascara löytyi laatikon perukoilta pyörimästä. En ole käyttänyt aikoihin, on siis jo vanhentunutta ja joutaa pois. Ihan ok, mutta ei säväyttänyt erityisemmin, Maybellinen vedenkestävät ripsarit voittavat Lorealin mascarat mennen tullen.

Lidlin Cien sheivaushöylästä loppuivat vaihtoterät, joten näitä on jo uusi satsi hankittuna. Paketissa on mukana tuon varren lisäksi neljä 5-teräistä vaihtoterää. Hinta on noin 7 euroa, mikä ei ole ollenkaan paha hinta näin hyvästä tuotteesta.

Nivea stress protect anti-perspirant on nykyään vakkarituotteeni. Tätäkin olen jo ostanut lisää.

Muutaman mainitsemisen arvoinen näyte Malu Wilziltä sekä Dermosililtä.


Näistä ihastuin erityisesti Malu Wilzin Gentle Cleansing Foamiin. Kyseessä on mieto puhdistusvaahto-tiiviste normaalille ja sekaiholle. Vaahto sisältää pieniä jojobahelmiä. Käyttö tapahtuu vaahdottamalla pieni määrä käsien välissä, jonka jälkeen vaahto hierotaan kasvoille. Huuhdellaan runsaalla vedellä. Tuoksu on pehmeän puhdas ja kasvot tuntuvat todella raikkailta sekä pehmeiltä. Tämä menikin ostoslistalle.

Saman sarjan Thalasso Hydro Gel on myös miellyttävän raikas ja nopeasti imeytyvä geelivoide. Voisin hyvinkin ostaa joskus, kun saan entisiä kasvovoiteita hupenemaan.

Dermosilin Softening Foot Serum jalkaseerumi sisältää kemiallisesti kuorivia ainesosia, jotka ehkäisevät kovettumia. Ohut koostumus imeytyy hetkessä eikä tee jaloista tahmaisia. Jee, sillä tämän laittamisen jälkeen ei tarvitse liukastella rasvaisilla jaloilla tai odotella voiteen imeytymistä. Kosteuttaa kevyestä koostumuksesta huolimatta mukavasti. Tämä ja Dermosilin kuorintasukat lähtevät ehdottomasti seuraavaan Dermoshop tilaukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti