sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Fit Me

Maybellinen Fit Me-sarjan tuotteista itselleni on kertynyt peitevoide, meikkivoide anti-shine stick, kivipuuteri ja aurinkopuuteri. Sarjan meikkivoidetta olisi tarkoitus myös kokeilla, mutta tällä hetkellä meikkipohjia löytyy enemmän kuin tarpeeksi, joten se jäänee tuonnemmaksi. Nämä on kaikki olleet jo käytössä jonkin aikaa, kuten kuvista huomaa pientää suttaantumista.


Fit Me peitevoide on pehmeästi levittyvä, koostumukseltaan ohut peitevoide. Peittokyky on mielestäni hyvä, tummille silmänalusilleni ei yksinään ihan riitä. Tämä ei juuri keräänny kuiviin kohtiin tai pieniin juonteisiin. Ainoa miinus tulee siitä, että peiteainetta tursusi aplikaattoria purkkiin laitettaessa/pois otettaessa ulos, mikä sottasi putkiloa ja sormia. Nyt tuotteen ollessa lopuillaan tätä ongelmaa ei enää ole juurikaan ollut. Ehkäpä oma tuubini oli jotenkin viallinen/mennyt rikki, koska en muista mistään lukeneeni samasta ongelmasta. Ostaisin tätä kyllä uudelleenkin.

Peitevoide sävy 20.
Peitevoide sulautuu iholle hyvin.
Fit Me Anti-Shine Stick on puikossa oleva meikkivoide. Tämä levittyy helposti ja nopeasti. Tuntuma kasvoilla on kevyt ja luonnollinen (ikään kuin meikkiä ei olisikaan), mistä itse pidän paljon meikkituotteissa. Ei ole hirveän peittävä (kannattaa käyttää ongelma kohtiin peiteainetta), mutta tekee ihosta tasaisen ja raikkaan näköisen. Iso miinus onkin sitten pysyvyys. Ei kestä itselläni siistinä muutamaa tuntia pitempään puuteroinnista huolimatta. Kasaantuu ja"kökkööntyy" ikävän näköisesti ja kuluu helposti pois. Ehkäpä ei oikein sovi ihotyypilleni.


Fit Me Aurinkopuuterin hankin varjostusten tekemiseen. Sävyltään (200) se onkin siihen tarkoitukseen ihanteellinen; matta ja ei oranssihtava. Ongelmana on hankaluus saada väriä irtoamaan puuterista siveltimeen. Sivellintä saa hangata väriin, että jotain tarttuu. Lopputulos on kuitenkin luonnollinen, koska väriä ei tule liikaa. Tätähän pystyy tietysti halutessaan kerrostamaan voimakkaamman värin aikaansaamiseksi. Silti suosin pehmeämmän koostumuksen omaavia ja pigmenttisempiä aurinko-/varjostuspuutereita. En ostaisi uudelleen.


Fit Me puuteri on hienojakoinen, luonnollisen lopputuloksen antava puuteri. Puuterissa on samanlainen pakkaus kuin aurinkopuuterissa. Rasia on mielestäni simppelin tyylikäs ja siitä löytyy peili. Hyvä käsilaukkupuuteri rasian ansiosta (toisin kuin esimerkiksi Rimmelin Stay Matte-puuterin pakkaus, joka on rimpula eikä pysy kiinni, hajoaa helposti eikä ole myöskään peiliä).
Ihosta tulee kuulas ja viimeistelty, mutta vaatii lisäilyä päivän mittaan. Voisin joskus ostaakin vielä, varsinkin jostain tarjouksesta.


Onko kokemuksia Fit Me-sarjasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti