perjantai 14. helmikuuta 2014

Meikkipohjat

BB-voiteet ovat käytössä silloin, kun haluan hieman kevyemmän meikin. Monesti sekoittelen näitä keskenään tai sitten keventämään meikkivoidetta. Sekoitan voiteet kämmenselällä ja levitän siveltimellä tai sormin.


Loreal Nude Magique BB Cream sävyssä medium on liian tumma (ruskettuneelle iholle sopivampi), joten tätä sekoittelen vaaleampiin voiteisiin oikean sävyn aikaan saamiseksi. En pidä rakeisesta koostumuksesta ja tämä tuntuu "kerroksena" ihon pinnalla enemmän kuin muut kokeilemani BB-voiteet. Tasoittaa ihoa kyllä hyvin, mutta en ostaisi uudelleen.

Lumene Natural Code BB-voide levittyy nätisti iholle ja imeytyy hyvin. Tasoittaa ihon väriä ja jättää melko luonnollisen pinnan. Hintaansa nähden hyvä BB-voide, mutta en ehkä hanki uudestaan, sillä muillakin merkeillä on BB- ja CC-voiteitakin, joita haluan jatkossa kokeilla. Lumenen CC-voide taitaa olla seuraava hankinta.

Avon Ideal Flawless Skin Loving Beauty Balm on näistä kevyin voide. Tuo kuultoa ja raikkautta. Sekoittelen tätä mielellään keventämään muiden voiteiden koostumusta. Ei juuri tunnu kasvoilla. Tykkään.


Dermosil Coloured Day Cream on kevyt, sävyttävä päivävoide. On käytössä "meikittöminä" päivinä tai hyvin kevyenä meikkipohjana puuterin kanssa. Toimii myös pohjana esimerkiksi meikkipuuterin kanssa. Ei ole juurikaan peittävä, mutta tasoittaa ihon pintaa kivasti. Positiivinen yllätys.

Fit Me Anti-Shine Stickistä oli juttua täällä.

Meikkivoiteita käytän, kun haluan peittävämmän ja kestävämmän meikkipohjan. Näitäkin tosin miksailen joko keskenään tai bb-voiteiden kanssa.


Loreal Lumi Magique Light Infusion Foundation tekee ihosta kuulaan ja valoisan. Koostumus on ohuehko ja levittyy helposti. Tuntuma iholla on miellyttävä, ei tunnu pakkeli kerrokselta. Tätäkin sekoittelen mieluiten True Matchin kanssa, sillä yksinään käytettynä on makuuni liiankin kuultava ja vaalea (kasvot näyttää liian meikatuilta ja vaaleilta). Täytyy siis vielä korostaa, että pidän hyvin luonnollisen näköisestä ja kevyestä meikkipohjasta. Voisin kyllä käyttää uudenkin purkin, lähinnä "boostaamaan" meikkivoidetta ja tuomaan valoa kasvoille.

Loreal True Match meikkivoide on marketti meikkivoiteeksi mainio. Ohuehko ja nätisti levittyvä. Kestää siistinä päivän ajan (käytän primeria ja kiinnitän meikkipohjan aina puuterilla). Tätä tulee hyvin todennäköisesti hankittua lisääkin.

Yves Rocher Täyteläistävä Meikkiseerumi on ollut vähän plääh-tuote. Täyteläinen koostumus ei ole tarpeeksi ohutta makuuni ja tästä jää iholle meikattu tuntu. Toimii ihan normaali meikkivoiteen tapaan, ei tehnyt erityistä vaikutusta. En ostaisi enää.

Yves Rocher Pure Light (näytekoko) on kevyt heleyttävä meikkivoide. Koostumus on tässä ohut ja enemmän mieleeni. Ei ole kovin peittävä, mutta tekee iholle kauniin pinnan. Voisin ehkä ostaakin tätä, varsinkin jos on hyvässä alennuksessa.


Bareminerals Orginal Foundation mineraalimeikkipohja ei ole ollut niin loistava tapaus kuin odotin. Levittyy kyllä iholle helposti ja tasaisesti, mutta tekee kasvoistani liian hohtavat/kiiltävät puuteroinnista huolimatta. Ei kestä omalla sekaihollani siistinä kovinkaan kauan. Tästähän on saatavilla myöskin Matte-versio, joka saattaisi toimia ihollani paremmin.

Dermosilin mineraalipuuteri on hintaansa nähden hyvä, tällä saan kuitenkin helposti paklatun näköisen naaman jos tulee laitettua liikaa. En ole kovin innostunut jauhemaisista meikeistä ylipäätään, mutta kyllä näitä tulee välillä vaihtelun vuoksi käytettyä.

Helppoon ja nopeaan meikkiin käytän meikkipuuteria. Rimmelin Match Perfection Ultra Creamy Compact Powder on ihan perus meikkipuuteri. Iholle saa nopeasti tasaisen ja luonnollisen pinnan. Peittävyys on itselleni meikkipuutereissakin yleensä riittävä, sillä käytän erikseen peiteainetta ongelma kohtiin. Tuntuma iholla on hyvin kevyt ja miellyttävä, sävy ei tosi ollut itselleni aivan täydellinen, mutta toimii arkimeikissä ihan hyvin.


Nestemäiset meikkivoiteet levitän joko sormin tai Coastal Scents-siveltimellä (tässä ei lukenut nimeä). Mineraalimeikkipohjan ja meikkipuuterin laittoon käytän Ecotoolsin Retractable Kabukia. Kabukin saa kierrettyä varren sisään ja siihen kuuluu myös korkki. On siis kätevä kuljettaa tarvittaessa mukana.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti