perjantai 14. helmikuuta 2014

Hiustenhoitoa

Tällä hetkellä käytössäni olevat shampoot. Muutama shampoo on vielä jemmassa odottelemassa vuoroaan. Tykkään vaihdella myös shampoita hiusten kunnon ja fiiliksenkin mukaan.


Tresemme Naturals Nourishing Moisture Shampoo. Tämä sopii myös värjätyille hiuksille. Tämän pitäisi sisältää vähemmän sulfaatteja ja pestä hiukset luonnollisemmin. Tykkään tästä kovasti, hiuksista tulee puhtaat, pehmeät ja ilmavat. Tuoksukin on hyvä. Saman sarjan hoitoaine on myöskin erinomaista. Iso pullo (900 ml) kestää todella kauan.

Paul Mitchell Super Strong Daily Shampoo on ihanan tuoksuinen, runsaasti ja pehmeästi vaahtoava shampoo. Vahvistaa hiuksia ja tekee niistä kiiltävät sekä elinvoimaiset.

Doven shampoot ja hoitoaineet ovat viime aikoina nousseet suosikikseini. Daily Care shampoo normaaleille hiuksille on sopivasti hoitava, runsaasti vaahtoava shampoo. Tuoksu on hyvä; pehmeän raikas. Hiukset tuoksuvatkin "puhtailta".


Lush New shampoo pala tuoksuu mausteiselle. Pesee hiukset puhtaiksi ja pehmeiksi. Ainoa ongelma tämän kanssa on säilytys. Shampoo pala liimaantuu helposti kiinni saippuarasiaan tai kuppiin ja tätä ei myöskään kannata säilyttää suihkussa sillä murenee/liukenee, jos kastuu koko ajan.


Syväpuhdistavaa shampoota käytän viikon- puolentoista viikon välein, jotta saan kaikki muotoilutuotteiden jäämät yms. pois hiuspohjasta. Syväpuhdistuksen jälkeen käytän tehohoitoa tai hiusnaamiota, sillä syväpuhdistavat shampoot puhdistavat hiukset narskuvan puhtaiksi. Biozell Syväpuhdistava Shampoo on toimiva tuote, voin suositella. Ja miten kaunis on tuo pullo! Tämän voi jättää vaikuttamaan hiuksiin muutamaksi minuutiksi niin teho on taattu.


Dove Split Ends Rescue hoitoaine selvittää ja silottaa hiukset pesun jälkeen. Hyvä hinta-laatusuhde. Tuoksu on tykkäämääni puhtaan raikasta Dovea.

Cutrin Colorism hoitoaine värjätyille hiuksille selvittää, pehmentää ja hoitaa pitkiä hiuksiani hiukkasen Dovea paremmin. Tuoksu on herkullisen vadelmainen.

Eveline Exclusive Hair Conditioner 8in1 Argan+Keratin ei ole ihan niin hoitava kuin ajattelin pakkauksen lupausten perusteella. Menettelee silloin tällöin käytettynä, mutta tuskin tulee enää uudelleen hankittua.


Doven Intesive Repair 1 minuutin tehohoitoaine silottaa hapsottavat hiukset. Tykkään, sillä tätä ei tarvitse muhitella päässä minuuttikaupalla. Hiukset on helpppo selvittää. Ja tuoksu on jälleen mahtava (jos vaan tykkää Doven tuoksuista). Aion hankkia uudelleenkin.

Avon Planet Spa Heavenly Hydration Hair Mask vaatii pidemmän vaikutusajan (10 minuuttia), joten tätä ei tule niin usein käytettyä. Sisältää mm. oliiviöljyä ja silottaa ja pehmentää hiukset hyvin. Tuoksua voisin kuvailla jotenkin "vihreäksi". Pitkän vaikutusajan vuoksi en hanki enää uudelleen.




Latvoja suojaamaan Elvital Extraordinary Oil Fine Hair. Tämä sopii hillitsemään pörröisyyttä myös kuivaan tukkaan, sillä se ei juurikaan latista hiusta, mutta kannattaa silti annostella varovasti. Ei ehkä hoitavin hiusöljy, mutta suojaa latvojani ja tuo hiukseen pehmeyttä sekä sileyttä. Pumppupullo on kätevä (suihkautan pumppauksen tai pari tätä käteen, hieron käsiä yhteen ja puristelen hiuksiin).

The Bodyshop Shea Beautifying Oil. Olen nyt yrittänyt käyttää hiuksiini myös tätä, mutta latistaa ohuita hiuksiani helposti. Kommentoinkin jo tästä jotain tässä postauksessa.

Schwarzkopf Gliss Satin Relax Hoitoainesuihke on lisäapu hiusten selvittämisessä pesun jälkeen, vaikka aina käytän myös poishuuhdeltavaa hoitoainetta. Ei paras kokeilemani hoitoainesuihke, mutta hintaansa nähden todella hyvä. Joskus käytän kuivaankin tukkaan. Ei latista hiusta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti