torstai 30. tammikuuta 2014

Huteja

Joskus tulee tehtyä kosmetiikka hankinnoissa turhia ostoksia, kun tuote osoittautuukin itselle jollain tavoin sopimattomaksi tai ei oikein toimi odotetulla tavoin. Tähän olen koonnut omasta mielestäni ei niin hyviä tuotteita/"pettymyksiä", jotka ovat jääneet tai jäävät todennäköisesti käyttämättä. Yleensä kuitenkin yritän käytellä tuotetta ja päästä sinuiksi sen kanssa, mutta jos useiden käyttökertojen jälkeen tökkii niin luovutan suosiolla.

Yves Rocher kajalkynä (waterproof eye pencil, 04 Violet) on kova kynä, josta ei kovin helposti irtoa väriä. Tällä on hankala tehdä rajauksia yläluomelle. Joudun painamaan tavallista enemmän ja hankaamaan kynällä, jolloin jäljestä ei tule ohut ja siisti. Silmien aluelle pitäisi saada kyllä meikki levitettyä hellävaraisemmin ja helpommin. Alaripsien tyvessä olen joskus käyttänyt rajauksena. Yves Rocherin sivulla tämä on saanut hyviä arvosteluja, joten odotin tämän olevan parempi. Ehkäpä minulla on joku virheellinen tai kuivahtanut tuote, vai johtuuko väristä tms.


Yves Rocher peiteaine on purkissa aikaa kovaa ja levittyy aika kankeasti, sormilla parhaiten. Peittää ihan kohtalaisesti, mutta on makuuni "kuivahkoa". Tykkään enemmän pehmeämmistä peiteaineista, jotka levittyvät helpommin. Ei ole vaan tullut käytettyä.


Muutama Bourjoisin luomiväri. Näissä minua houkutti aivan ihanat pakkaukset. Minulla oli yksi Bourjoisin luomiväri ennestään (eri sarjaa ja erilainen pakkaus), joka on ihan ok, joten oletin näidenkin olevan samaa luokkaa. Nämä on jo useamman vuoden takaa, en tiedä myydäänkö enää missään. Näissä ei ole juurikaan pigmenttiä ja sivellintä saa hangata luomivärin pintaan, että jotain tarttuu. Eivät oikein näy luomilla jne.


Max Factor False Lash Effect Waterproof-ripsiväri ei toiminut minulla. Ei tehnnyt ripsilleni mitään erikoista, saman tuloksen saan edullisimmillakin ripsiväreillä. Poistaminen oli hankalaa, tummat rannut olivat silmien alla aamuisin tai suihkun jälkeen, vaikka käytin poistamiseen vedenkestävän silmämeikinpoistoainetta. Nakkasin jo ripsivärin menemään sen kanssa aikani temppuiltuani.

The Bodyshop Shea Beautifying Oil (Dry Oil for body, face and hair). En ole öljyjen käytön suuri ystävä ihonhoidossa. Hiuksiin jätettävät hoitoöljyt vielä menettelee ja tuleekin käytettyä säännöllisesti, mutta muuten käytän mielummin rasvoja ja emulsioita. Hiuksiin tätä suositellaan käytettäväksi illalla kuivaan tukkaan laitettuna ja sen jälkeen aamulla hiusten pesu tai sitten märkien hiusten latvoihin. Ei ole vaan tullut kovin usein käytettyä, kun on muitakin hiusöljyjä käytössä. Tässä on melko voimakas tuoksu.


Essence Summer of Love Mousse Bronzer (01 Always Hippie). Nätti aurinkopuuteri, jossa aavistus kimaltavia hippusia. Levittyy nätisti ja on helppo häivytellä. Mutta on niin paljon helpompaa ja nopeampaa käyttää puuterimaisia aurinkopuutereita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti