keskiviikko 12. helmikuuta 2014

E.l.f.

E.l.f. (eyes lips face) nettikauppa (UK) houkuttelee edullisella valikoimallaan aina toisinaan tilailemaan. Kaupassa on välillä myös hyvät alennukset, joita kannattaa hyödyntää. Tuotteissa on sekä hyviä että ei niin toimivia juttuja, mutta esimerkiksi kaupan muutama sivellin on osoittautunut aivan loistaviksi hankinnoiksi.

Lemppari siveltimet: Studio Kabuki Face Brush, Studio Complexion Brush, Studio Small Stipple Brush ja Mineral sarjan Blending Eye Brush.

Kabuki on iso ja pehmeä.
 

Kabukia käytän puuterin laittamiseen, Complexion sivellintä aurinkopuuterin levitykseen ja Small Stipplellä häivyttelen peitevoidetta. Siveltimet ovat pehmeitä ja kestäneet hyvin (eivät karise). Luomivärisivellin toimii silmämeikissä hyvin varjostusten tekemiseen ja häivyttelyyn. Nämä ovat käytössä lähes päivittäin.


Studio Powder Brush, Studio Stipple Brush ja Studio Angled Contour Brush. Stipple Brush hajosi varrestaan, kun liimaus irtosi jo ensi metreillä (eli laatu näköjään vähän vaihtelee). Tätä olen käyttänyt varjostusten tekemiseen kasvoille tai poskipunan levitykseen. Puuterisivellintä taas ihan puuterille tai bb-voiteen levitykseen. Puuterin laittamiseen on makuuni kuitenkin liian "tiivis" ja pieni sivellin. Contour Brush on mielestäni liian iso/hankala käytettäväksi tarkempaan silmämeikkiin.


Professional Eye Shadow Brush ja Blending Eye Brush ja ovat perus luomivärisiveltemiä ja laadultaan ihan hyviä, tuota Blending Brushia on tullut käytettyä enemmän.

Poskipunat ovat myöskin e.l.f. suosikkejani. Jos haluaa vaihtelua kasvomeikkiin edulliseen hintaan, niin suosittelen. Eivät ole hurjan pigmenttisiä, mutta tykkään poskipunissa helposta levittyvyydestä ja siitä ettei väriä tule kerralla liikaa vaan väriä voi halutessaan kerrostaa.

Studio Blush Berry Merry, Cream Blush ja Baked Blush (näissä ei ollut värin nimeä).
Baked Blush

Studio Eyebrow Kit on jäänyt aika vähälle käytölle, tästä löytyykin mainintaa tässä postauksessa.

Eyelid Primer on ihan ok, tykkään tuosta aplikaattorista jolla on helppo annostella sopiva määrä luomille ja levittää sitten sormilla. Koostumus on mukavan ohutta. Tekee tasaisen pinnan silmäluomille ja pidentää luomivärin kestoa. Tätä näkyi olevan saatavilla useissa eri sävyissä, omani on Sheer (läpikuultava ihonvärinen).

Studio Cream Eyeliner (Coffee) on koostumukseltaan kuivahkoa (tai sitten omani on kuivahtanut), mutta kyllä tällä rajauksen saa tehtyä vaikka levittyvyys ei ole kovin hyvä tuosta kuivuudesta johtuen. En hankkisi uudelleen.


Studio High Definition Undereye Setting Powder sopii käytettäväksi yksinään silmänalusilla tai kiinnittämään peitevoide silmien alle. Tämä tuo "valoisuutta" silmien alueelle ja puuteri onkin hienojakoista, joten se ei niin helposti kasaannu pieniin juonteisiin ja häivyttää niitä. Kyllä tämä ihan asiansa ajaa, jos jaksaa käytellä erikseen puuteria silmien alueelle. Käytän tätä myös silmäluomilla primerin päällä.

Studio Pressed Powder on aika perus kivipuuteri. Hintaansa nähden hyvä. Ei kuitenkaan päihitä mielestäni Rimmelin Stay Matte- tai Maybellinen Fit Me-puutereita.

Shimmering Facial Whip on monikäyttöinen korustustuote. Useita eri värejä. Hohdetta tulee hyvin esimerkiksi poskipäille, käytän puuteria vielä tämän päällä, sillä en välitä kovin hohtavista/näkyvistä korostustuotteista ja tämä kiinnittyy paremmin puuterin avulla. Voi sipaista vaikkapa myös huulille.

Facial Whip sipaistuna kädelle ja Cream Eyeliner.


Nämä luomivärit eivät ole kovin pigmenttisiä ja karisevat jonkin verran. Kuvassa olevia luomivärejä en enää bongannut kaupan sivuilta. Nättejä sävyjä, mutta ei hirveän laadukkaita. Varsinkin tuo Pressed Mineral Eyeshadow sävyssä Beauty Queen on muuten hyvä nude väri.


Huulipuna (Posh) ja Studio Glossy Gloss huulikiilto (Berry Blush) ovat perus hyviä huulituotteita. Kestävyys ei ole kovin kaksinen, mutta en sitä tämän hintaluokan tuotteilta odotakaan. Huulipuna levittyy nätisti ja väriä irtoaa hyvin, huulikiilto on aavistuksen liian tahmaisen tuntuinen makuuni.

Red Velvet, Mod Mauve ja Party Purple.
Kynsilakat ovat hintaansa nähden myös hyviä. Kestävät alus- ja päällyslakan kanssa usean päivän.


Mineral Boosteria olen käyttänyt irtopuuterin tapaan, vaikka tämä on kaiketi tarkoitettu käytettäväksi "kiinnittämään" mineraalimeikkipohjaa tai käytettäväksi ihan sellaisenaan. Kiinnittää meikin puuterin tapaan ja jättää kauniin, siistin pinnan iholle. Yksi e.l.f. suosikkejani, toinen purkki on jo menossa.

Löytyykö teiltä e.l.f. suosikkeja tai huteja?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti