tiistai 28. tammikuuta 2014

Kulmien laittoon

Kulmakarvani ovat tuuheat ja melko tummat jo luonnostaan. Kestovärjään kulmiani satunnaisesti, muuten käytän kulmakynää ja kulmageeliä. Nyppimiseen/muotoiluun käytän Tweezerman Mini Slant pinsettejä. Parhaat pinsetit mitä olen kokeillut, suosittelen.


Kulmakynät ovat vaalean- ja harmaanruskean värisiä. Kaikki ihan toimivia, en kaipaa hirveästi tummuutta kulmille. Näillä on helppo täydentää kulmien muotoa ja tuoda hieman sävyä/erottuvuutta.

H&M, Yves Rocher ja Lumene kulmakynät.
Kulmat laitan ojennukseen Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel- kulmien muotoilugeelillä. Koostumukseltaan geeli on ohutta ja väritöntä, eikä tee kulmista märän tai koppuraisen näköisiä. Harjalla on helppo levittää geeliä tasaisesti kulmiin. Lopuksi käytän vielä mascara harjaa "tasoittamaan" lopputulosta.

Lumene Eyebrow Fixing Gel ja e.l.f. Studio Mascara Wand.

Kulmien muotoilugeelin harja.

Laatikon perukoilta löytyy myös e.l.f.in Eyebrow Kit, joka on jäänyt vähemmälle käytölle. En saanut tällä mielestäni yhtä luonnollista lopputulosta kuin edellä mainituilla tuotteilla (minulta tosin puuttuu hyvä kulmakarvasivellin, jonka avulla tälläkin saisi varmasti paremman lopputuloksen). Kuitenkin ihan perushyvä ja edullinen tuote kulmien laittamiseen, en vaan ole tottunut tätä säännöllisesti käyttämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti