tiistai 9. toukokuuta 2017

Zoeva En Taupe


Vihdoinkin tämä pitkään hankintalistalla roikkunut luomiväripaletti on tullut hommattua :) Vaikka hinta on melko huokea, niin jostain syystä tilaaminen on aina vaan siirtynyt. Sain taannoin sähköpostiini -25% etukoodin Bangerheadille ja ilokseni huomasin, että sielläkin myydään Zoevan tuotteita. Tilaus lähtikin sitten saman tien. Aiemminhan merkkiä on ollut myynnissä ainakin heidän omassa nettikaupassaan ja Beautybayssa.


Sävymaailma kiehtoi En Taupessa kovasti, koska olen nudeluomivärien suuri fani ja tykkään toisinaan tehostaa meikkiä tummemmilla sekä värikkäämmillä sävyillä. Paletissa on sopiva sekoitus mattaisia ja satiinisen hohtavia sävyjä. Värejä on helppo yhdistellä keskenään ja tietysti myös muidenkin luomivärien kanssa.

Ylärivin sävyt:




Alarivin sävyt:





Pigmenttisyys vaihtelee paletissa paljon, mikä olikin pienoinen pettymys. Sävyissä Stitch By Stitch ja Handmade (ylärivin kaksi ensimmäistä) sekä Outline ja Wrapped In Silk (alarivin kolmas ja neljäs) sitä on erinomaisesti. Hour By Hour (ylärivin toiseksi viimeinen) ja Sheers & Voiles (alarivin toinen) sävyissä pigmentti on suorastaan kehno. Muissa sävyissä pigmenttisyys on ihan kelpoa keskitasoa.

Paletin ulkoasu viehättää silmiäni. Pakkaus on kovaa kartonkia/pahvia, mutta menettelee koska sisältö ratkaisee. Toki nämä pahvipakkaukset nuhjaantuvat ja kuluvat helpommin, etenkin jos niitä kuljettelee reissuissa mukanaan. Peiliähän tässä ei myöskään ole, mistä ei omalla kohdalla miinusta rapsahda, koska se ei itselleni ole mitenkään ehdoton asia paleteissa. Luultavasti pakkaukseen satsaaminen nostaisi hintaakin.

Plussat:

+ Paljon itselleni käyttökelpoisia ja helposti yhdisteltäviä sävyjä
+ Kiva ulkonäkö
+ Melko edullinen hinta
+ Cruelty free

Miinukset:

- Laatu vaihtelee sävyjen kesken yllättävän paljon
- Pakkauksen materiaali

Arvosanaksi antaisin 3,5 tähteä viidestä.

Laitoin tilaukseen mukaan pari merkin sivellintä, mutta niistä on tulossa arviota myöhemmin.


2 kommenttia:

  1. Höh, tosi ikävä kuulla sävyjen laadun vaihtelusta! Kaunis tuo paletti on joka tapauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari sävyä ovat tosiaan kovahkoja eikä pigmentissä ole kehumista. Mutta onneksi mukana on myös laadultaan loistavia luomivärejä :) Munkin mielestä tämä on kokonaisuutena nätti paletti.

      Poista