keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Yves Rocher tilaus


Yves Rocherilla oli Halloweenin kieppeillä jälleen kampanja, jossa ensimmäisen ostoskoriin klikatun tuotteen sai ilmaiseksi. Ilmaistuotteen valinnassa ei ollut vaikeuksia ja sain nyt vihdoinkin ostoslistalla olleen Pure Light Light Foundation Cushion meikkivoiteen hommattua. Tämän normaalihinta on huikeat 27,90 e, joten hyvät kaupat tuli tehtyä :)


Uskon, että lähes kaikki ovat perillä siitä, että cushion meikkivoiteissa on sisällä huokoinen sieni/tyyny, johon meikkivoide on laitettu. Meikkivoidetta otetaan vipalla/meikkisienellä tuon meikkityynyn kautta ja levitetään kasvoille. Yleensä koostumus ohuen nestemäistä sekä kevyttä. Cushion meikkivoiteet olivat alkujaan korealainen villitys, mutta nykyään niitä löytyy useilta eri merkeiltä kuten vaikkapa (YR:n lisäksi) Lorealilta, Lancomelta ja Isadoralta.




Kyseessä on YR:n nettikaupan tuotekuvauksen mukaan: "kevyt nestemäinen meikkivoide, joka tekee ihostasi täydellisen ja säteilevän heleän. Helposti levittyvä koostumus antaa toiveidesi mukaan puolipeittävän tai peittävän tuloksen." 

Sävy Rosé 200 vaikutti sopivimmalta omaan väritykseeni, mutta asteen pari vaaleampana se sopisi talvivaaleille kasvoilleni paremmin, vaikka sävy häivyttyykin iholle melko luonnollisen näköiseksi. Tyynyssä väri näyttää hämmentävän tummalta, mutta ei tosiaan noin tumma kasvoilla ole.

Meikkivoide kädelle levitettynä.

Levittäminen sujuu nopeasti ja helposti pakkauksessa mukana olleen meikkisienivipan kanssa ja tuntuma iholla on miellyttävän kevyt. Lopputulos on tasainen sekä luonnollinen. Jättää myös ihon pehmeän tuntuiseksi. Vaaleampi sävy olisi varmasti kuulaampi ja raikkaampi (en tosin tiedä mikä näissä oli vaalein vaihtoehto, sillä ajattelin sen olevan tämä?).

Cushionia on helppoa, nopeaa ja vaivatonta käyttää. Tuntuu kasvoilla miellyttävältä sekä tasoittaa ihoa (peitettävyys muunneltavissa). Sävy ei kuitenkaan natsannut aivan kohdilleen, joten voipi olla, että tämä jää odottelemaan aktiivisempaa käyttöä ensi kevääseen/kesään saakka. En muutenkaan hurmaantunut tästä ainakaan näin ensikokeilujen perusteella niin paljon kuin luulin enkä missään nimessä pulittaisi tästä normihintaa.


Vanha suosikkini kaksifaasinen Express Eye Makeup Remover vedenkestävälle silmämeikille oli saanut uuden ulkoasun (toivottovasti sisältö olisi säilynyt samana tai ainakin yhtä toimivana), joten tilasin sitä taas vaihteeksi.


Botanical Expertise Hands käsivoide taitaa olla eräänlainen YR:n klassikko ja se oli itseltäni vielä kokeilematta. Tehokkaasti kosteuttava käsivoide sisältää mm. luomuarnikkia. Tuoksu on jokseenkin erikoinen, mutta onneksi niin mieto ettei jää häiritsevästi nenään viipyilemään. Kosteuttaa ja pehmentää moitteetta, mutta nopeamminkin imeytyviä käsirasvoja olen käyttänyt.


Botanical Color Blush 01. Rose Pivoine on hempeän tyttömäisen vaaleanpunainen sävy. Poskipunissa(kin) suosin luonnolisempaa linjaa (ainakin arkimeikissä) ja tämä on juuri passeli tuomaan kevyttä raikastusta kasvoille. Pigmenttiä ei tunnu olevan kummoisesti, mutta napakalla siveltimellä punaa saa kasvoille juuri sopivasti. Poskipuna on kooltaan pieni, melkein kuin luomivärinappi, mutta tavaraa on silti 4 grammaa (monissa poskipunissa joihin vertasin oli n. 5 g).

Tarkoitus oli tilata myös joulukausituotteita, mutta silloin ei nettikaupassa ollut vielä "joulushop"-osastoa enkä onnistunut löytämään kuin Cranberry & Almond-sarjaa. Manteli ei välttämättä  suosikkituoksujani edusta (joskus toimii, toisinaan ei), joten en lähtenyt tuota edm. sarjaa tilaamaan. Kovasti tekisi mieli pistää uutta tilausta menemään muiden joulutuotteiden (Clementine and Spices, Pear and Cocoa) vuoksi...


4 kommenttia:

  1. Minä en ole oikein lämmennyt tuolle arnikkikäsivoiteelle juurikin omituisen tuoksun takia. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on aika tympeä ja mielestäni YR:n valikoimista löytyy muutenkin parempia käsirasvoja. No, tuleepahan nyt tämäkin kuitenkin testattua.

      Poista
  2. Joo, alussa ne joulutuotteet löytyi vain christmas -hakusanalla ja itse kategoriassa oli vain nuo karpalot. Onneksi ne on nyt siellä jo järkevämmin :D

    Omaan nenään en haista yhtään mantelia (vihaan sitä itsekin) ainakaan hajuvedessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siellähän ne olisivat olleet, jos olisi älynnyt vaan hakusanalla etsiä ;)

      Ok, pitää laittaa harkintaan sitten joku tuote myös tuosta sarjasta.

      Poista