lauantai 3. syyskuuta 2016

Tilattuja, pari marketista ostettua ja yksi saatu


Hyvinvoinnin.fi verkkokauppaan (Hyvinvoinnin tavaratalo) tutustuin aika äskettäin ja olen sieltä nyt jo jokusen kerran innostunut tilaamaan. Enimmäkseen mausteita ja vitamiineja, mutta niiden ohella toki myös kosmetiikkaa. Kanta-asiakas ohjelmaan liittyminen kerryttää ostoksista bonusta (ekopisteitä), joilla voi maksaa tilauksiaan joko kokonaan tai osittain. En nyt ala siitä enempiä jaarittelemaan, verkkosivuilla on asiasta tarkempaa infoa. Kaupan outletista voi tehdä edullisia löytöjä ja niin kävi tälläkin kertaa. Ekologiset Ole Hyvä shampoot olivat 4 e/kpl ja tuolloin oli menossa -10% ale eli hintaa jäi 3,60 e.

Mustikka-minttu-mustaherukka shampoo soveltuu rasittuneille sekä helposti rasvoittuville hiuksille. Pullon suusta tuoksuu kivan raikkaalle pienellä marjaisella vivahteella. Mukana on lisäksi sitruunaa ja limeä.

Kaikille hiuslaaduille sopivassa karpalo-rooibos-inkivääri shampoossa tuoksu on mausteinen ja hieman yskänkarkkimainen, johtuen varmaankin sen sisältämästä eukalyptuksesta.


Nämä ovat valmistettu ekosähköllä, hajoavat luontoon sitä kuormittamatta ja ovat vegaanisia sekä kotimaisia. Tuotteiden pH 5,5 sopii useimmille allergikoille. Pulloja voi myös käydä täyttämässä uudelleen myyntipisteissä.

Muistelin merkin shampoista muinoin jostain blogista lukeneeni, ja pienen etsiskelyn löysinkin Kivipuuteri-blogista aiheeseen liittyvän postauksen. Olin näköjään sinne kommentoinut, että omena-vanilja-kaneli shampoo pitää kyllä ostaa, jos vaan jossakin siihen törmään. No, päädyin tilamaan ihan muissa tuoksuissa, vaikka sitäkin oli kyllä valikoimissa :)

Lukaisin pikaisesti mielipiteitä sekä kokemuksia ko. shampoista ja monen mielestä ne olivat aika kuivattavia ja lirun koostumuksensa vuoksi nopeasti kuluvia. Mutta katsotaan nyt miten käy. En ole vielä ottanut shampoita käyttöön, koska haluan päästä ensin eroon muutamista shampoon jämistä (en kuitenkaan hetkeen taas malttaisi käyttää muita kuin näitä uusia ja tilaakin on suihkusssa rajallisesti).

Merkki on uudistamassa/uudistanut tuotteitaan, joten nyt näitä vanhempia versioita saattaa bongailla edullisin poistohinnoin.


Benecosin Natural silmienrajauskynä Night Blue (4,32 e) on kauniin sävyinen. Syvän tummansinisen kynän lupaillaan toimivan hyvin sisärajauksissakin. Koostumus on sopivan kova (ei liian pehmeää ja suttaavaa) ja pigmenttiä on runsaasti. Ei tarvitse painaa tai hinkuttaa yhtään, mistä aina plussaa kun on silmänrajaustuote kyseessä. Tein tällä kerran rajauksen "vesirajalle" yläluomelle ripsien alle, mutta sieltä se hieman lähti leviämään päivän mittaan. Pitää kokeilla ihollekin laitettuna normaalirajauksena ja unohtaa nuo vesirajaukset, jos tuntuu että ei silloin kestä niin hyvin siistinä.


Boho huulten- ja silmänrajauskynä (Nude/Rose Beige). Pieni koko herätti hämmästynyttä hilpeyttä... kuvassa vertailun vuoksi essencen ja Wettiksen huultenrajauskynät. Nettopainoksi on merkitty 1,04 g ja esimerkiksi Wet n Wildin kynässä se on 1,4 g.


Aluksi kynän koostumus oli pettymys; kova eikä pigmenttiä meinannut irrota millään. Kynä myös murusteli, jos painoi voimakkaammin saadakseen väriä tarttumaan. Muutaman käyttökerran jälkeen kynä on kuitenkin pehmennyt (siinä tuntui ensin olevan kovahko vahamainen kerros päällä), joten piirtäminen onnistuu nyt helpommin. Ostin tämän huulienrajausta varten, mutta laitoinpa sitä tänään silmämeikkiinkin, kun kerran siihenkin sopii. Kuvassa on laitettu kumpaakin kynää ensin runsaammin (pidempi viiva) ja lyhyempi viiva on pyyhkäisty yhdellä vedolla. Kuten näkyykin, väriä ei tästä irtoa läheskään niin hyvin kuin Benecosin kajalista. Tai mistään muustakaan omistamastani rajauskynästä. En suosittele koska kuudella eurolla (ja jopa edullisemminkin) saa toimivampia rajauskyniä.


Max Factorin Pan Stick on varmasti useimmille tuttu puikkomeikkivoide. Tämä on paksuhkoa, kermaisen pehmeää, helposti häivyttyvää ja suht peittävää. Olen joskus kaaauan sitten käyttänyt meikkivoiteena ja sittemmin satunnaisesti peiteaineena. CDONista löytyy kosmetiikkaakin (tuotteet tulevat eri verkkokauppojen kautta, esimerkiksi Nordic Feelilta) ja sieltä bongasin tämän neljällä eurolla. Sävy on tumma 14 Cool Copper. Arvaattekin jo varmasti tuosta sävystä mihin tarkoitukseen tämä tuli hankittua ;) Juu, varjostuksiin tietysti.

Suoraan puikosta reilulla kädellä.
Häivytelty kostealla Parsan meikkimunalla ja sipaistu puuteria päälle.

Sävy on juuri sopiva ihoni sävyyn varjostamista ajatellen. Ja mikä parasta matta. On ehkä hieman punertavaan taittava, mutta häivyteltynä neutraalin luonnollinen. Levittyy helposti ja häivyttyy ainakin kostella bb:n tapaisella meikkisienellä helposti. Itse olen laittanut tätä suoraan puikosta suht kevyellä kädellä haluamilleni alueille ja sitten vaan töpötellyt ja häivetellyt. Ihastuin tähän puikkomaiseen "varjostajaan" välittömästi ja pitää vielä luultavasti hankkia Maybellinen uutuus Master Contour V-Shape Duo Stick (light), jota jo kävin Sokkarilla ohimennen swatchailemassa.


Benettonin Body Mistit (4 e/kpl) Cheering Rose (ihana) ja Stimulating Aqua (plääh). Cheering Rose on hurmaavan raikas ruusuinen ja naisellisen pehmeä tuoksu Stimulating Aquan ollessa makuuni hieman pliisu. Stimulating Aquassa ainakin näin aluksi alkoholinen vivahde erottuu selkeästi ennen kuin tuoksu tasaantuu ja pehmenee iholla. Jälkituoksussa olen siinä haistavinani vaniljaa ja myskiä, mikä ei ollut mielessäni kun vesituoksua lähdin tilaamaan. Tuoksut eivät säily iholla kovinkaan kauan, mutta näitä voi lisäillä melko huoletta eikä tarvitse huolehtia liian voimakkaaksi käyvästä hajupilvestä. Pullot ovat kivan pirteän värisiä. Mutta joo, ovat just sen neljän euron arvoisia, enempää en näistä pulittaisi.

Citymarketista löytyi Lorealin kasvovoiteita vitosella. Yksi kevyempi päivävoide on juuri lopuillaan, joten oli hyvä hetki sellainen hommata . Triple Active Day Light Moisturiser normaalille ja sekaiholle lupailee kosteuttaa, suojata ja heleyttää ihoa. Olen tykännut Lorkun putsareista ja kasvovesistä, joten innolla kokeilen.


Oral-B 3D White Luxe hammastahnaa. Toiveena olisi saada purukalustoa pikkaisen kirkastumaan. Hampaidenvalkaisu projekteihin en ole uskaltautunut lähtemään (omaan herkät ikenet plus suupielet halkeilee muutenkin vähänkään tujummista tahnoista). Ammattilaisten tekemänä valkaisu on sitten jo turhan kallista lystiä. Täytyy kokeilla pystynkö tätä toisinaan käyttämään ilman suupielien reaktiota. Jos en, niin avokki saa käyttää pois.


Sain beautify.fi:stä mahtavana yllärinä kokeiltavaksi ja sivustolla arvosteltavaksi theBalmin Meet Matt(e) Trimony paletin! Olen aivan innoissani tästä ja uutta inspiraatiota tuli meikkailuun lisää hurjasti. Tämä ansaitsee ihan oman postauksensa täällä blogissakin, kunhan käyttökokemusta on kertynyt enemmän.

7 kommenttia:

  1. Trimony on omalla hankintalistallanikin, joten mielenkiinnolla odottelen mielipidettäsi siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postausta Trimonysta tulee viikon tai parin kuluessa :)

      Poista
  2. Paljon kivoja tuotteita:)

    Meet Matte Trimony tietysti himottaisi, mutta en saa nyt vähään aikaan ostaa yhtään luomiväriä. Panin itselleni luomiväriostokiellon;)

    Varmaan suurin osa on käyttänyt joskus Max Factorin Pan Stickiä, niin minäkin silloin joskus. Nyt on näkynyt joillakin merkeillä tulleen markkinoille omia panstickejään, mutta en ole vielä kokeillut. Saa nähdä iskeekö nostalgiapuuska enemmälti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pan Stick taitaa olla MF:n kulttituote :)

      Maybellinen Fit Me meikkivoidepuikkoa oon kokeillut ja sekin oli ihan ok. Helppo, nopea ja vaivaton käyttää, mutta ei kestänyt kasvoilla siistinä kovin pitkään.

      Laitoin sinulle tänään arvontavoiton maksikirjeenä tulemaan, joten sen pitäisi olla perillä ensi viikolla :)

      Poista
  3. Tuo Mete Matt(e) Trimony on niin ihana ja se on ehdottomasti mun ostoslistalla, joten olisi kiva kuulla siitä lisää! :) Monesti mun tekee mieli kaiken maailman paletteja, joita en oikeasti tarvitse, vaikka mietinkin palettihankinnat aika tarkkaan nykyisin. Mutta Trimonyssä on oikeasti todella käytännölliset värit käytettäväksi joko yksin, irtonappien tai shimmerpalettien kanssa. Ainoastaan vaaleanpunainen saattaa jäädä pienemmälle huomiolle mun kohdalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytännölliseksi Trimony on kyllä osoittautunut ja sopii hyvin myös tällaiselle hillitympien silmämeikkien suosijalle, vaikka alkuun osa säväyistä näytti pannuissa omaan makuuni hieman "hurjalta" :)

      Poista