lauantai 24. syyskuuta 2016

TheBalm Meet Matt(e) Trimony

Seuraavan arvostelun kirjoitin paletista Beautify.fi sivustolle. Ajatukset eivät ole tuosta muuttuneet, joten laitan samaisen tekstin tänne blogiinkin.

Olen theBalmin persoonallisten pakkausten ja humoristisen keksiliäiden tuotenimien fani. Tässäkin paletissa sävyt ovat nimetty hauskalla tavalla. Paletti on kooltaan yllättävän iso ja tukevan oloinen (ei siis yhtään "heppoinen") ja tästä jo tulee vaikutelma laadukkaasta tuotteesta.


Pannuissa luomivärit tuntuvat hieman kovilta, mutta väriä irtoaa kuitenkin hyvin. Vaaleimmissakin sävyissä on pigmenttiä runsaasti. Vaalein sävy Matt Lin sopii erinomaisesti häivyttelyyn ja kulmaluulle.


Paletin sävyt toimivat hyvin yhdessä ja niitä on helppo yhdistellä myös muiden luomivärien kanssa. Hillitymmän silmämeikin suosijana aluksi hieman vierastin muutamaa räväkämpää sävyä (Matt Kumar, Matt Moskowitz, Matt Reed), mutta ne ovat yllättäen sopineet kivasti arkimeikkiinkin, esimerkiksi luomivaossa tai silmän ulkonnurkassa käytettynä. Käytän näitä tummempia sävyjä ja etenkin mustaa Matt Ahmedia toisinaan myös rajauksiin ja silloin olen huomannut pienoista varisemista sekä murustumista, muuten eivät juurikaan karise.


Luomivärit kestävät siistinä luomilla pohjustajan kanssa mallikkaasti. Vähän tosin saattavat haaleta päivän/illan mittaan, mutta eivät ole tähän mennessä kasaantuneet luomivakoon. Tuohon tietysti vaikuttaa ainakin omalla kohdallani käytetty luomivärinpohjustaja.


Jälki on luomilla melko hillittyä ja intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi kerrostaminen on joidenkin sävyjen kohdalla tarpeen. Täytyy huomioida, että kyseessä on kuitenkin mattaluomiväripaletti eivätkä mattasävyt ole usein muutenkaan ihan niin pehmeitä ja superpigmenttisiä kuin satiinit, metalliset ynnä muut hohtavammat luomivärit.

Kuva täältä.


Kaikenkaikkiaan Trimony on käytännöllinen ja monipuolinen paletti. En keksi muuta moitittavaa kuin korkeahko hinta ja kariseminen rajauksissa käytettynä. Itse sain mahtavana yllärinä paletin testattavaksi Beautify.fi:sta :)

2 kommenttia:

  1. Tässä paletissa on aivan ihanat sävyt! Varsinkin nuo vaaleahkot ruskeat ovat todella käytännöllisen näköisiä! Multa löytyy theBalmin Meet Matt(e) Nude paletti ja täytyy sanoa, että sävyvalikoima tässä miellyttää omaa silmää paljon enemmän. On se Nudekin hyvä paletti, mutta siinä on esimerkiksi kolme harmaata sävyä, joita käytän hyvällä tuurilla kerran vuodessa. Mä itseasiassa pistin tilaukseen Trimonynkin, kun sillä oli Cocopandalla hintaa vain 30 €, kun muissa paikoissa se oli yli neljäkymppiä. Cocopandalta saa kyllä theBalmia todella hyvin hinnoin verrattuna merkin hintatasoon muualla :)

    VastaaPoista
  2. Omiksi suosikikseini ovat nousseet sävyt Matt Rossi, Matt Lopez, Matt Kumar ja Matt Evans. Sävymaailmasta tulee itselleni hieman syksyiset fiilikset, joten paletti sopii tähän vuodenaikaan ja tunnelmiin kivasti. Trimony onkin ollut ahkerassa käytössä viime ajat.

    Cocopandalla on kyllä usein theBalmia (plus muita merkkejä) todella hyvillä alennuksilla. Käyn suht säännöllisesti kurkkimassa kaupan sivuilla, vaikka en olisikaan aikeissa tilata mitään, mutta niinhän siinä sitten tuppaa monesti käymään että ostoskoriin kertyy ainakin tuote tai pari :D

    VastaaPoista