sunnuntai 28. elokuuta 2016

Bioré Pore Unclogging Scrub

Bioré kasvojenkuorinnan hommasin MyLook.fi nettikaupasta, mutta se unohtui silloisesta tilaus-postauksesta. On ollut kuitenkin sen verran mieleeni, että ansaitsee ihan oman postauksensa :)


Merkin mustapäälapuista olin lukenut kehuja aiemmin, joten arvelin tämän soveltuvan erinomaisesti epäpuhtauksien ehkäisemiseen, hillitsemään mustapäitä sekä supistamaan huokosia. Tuubissa lukee sellaista ulkomaankieltä, jota en ymmärrä, mutta sen verran tajusin, että tuote sisältää salisyylihappoa.

Google ja nettikaupan tuotekuvaus tiesivät jälleen kertoa enemmän. Kyseessä on Pore Unclogging Scrub, joka nimenomaan puhdistaa/avaa huokosia ja salisyylihappo eliminoi epäpuhtauksia. Öljytön koostumus kuorii hellävaraisesti pois kuolleen ihosolukon sekä talin ja vähentää ihon liiallista öljyisyyttä.


Koostumus on jännän kuohkeaa, ikään kuin "vispattua" perinteisen geelin tai voiteen sijaan. Kasvoilla tämä hieman vaahtoaa tyypillisen geelikuorinnan tapaan. Rakeita on kohtalainen määrä ja ne tuntuvat kuorivan tehokkaasti, mutta ilman epämiellyttävää raapimista. Riippuu tietysti kuinka voimakkaasti tätä kasvoilleen hieroo. Kuoriva tuntu tulee kyllä hellävaraisimmillakin otteilla. Ei tuoksu alkuun mentholiselle, mutta hetkisen päästä tämä alkaa tuntumaan raikkaan viileältä ja metholin vivahde tulee esiin. Tekee kasvoista puhtaat ja virkistyneet. Nyt kun valloillaan on naamioiden osalta "multimasking", niin kuorintojahan kannattaa käytää samaan tapaan eli tällä voi hoidella vaikkapa T-alueen ja muualla käyttää tarpeen mukaan jotain miedompaa kuorintaa.


Suurempia epäpuhtauksia/finnejä ei ole viime aikoina kasvoissani ollut muutenkaan, mutta uskoisin tällä olleen osuutta siihen, että iho on pysynytkin raikkaana ja terveenä. Käytän tätä muiden kuorintojen ohella ihan mielellään, ainakin ehkäisemään ongelmia. Vältän kuitenkin käyttämästä liian usein (varsinkin silloin, jos ei pahemmin finniä pukkaa tai mustapäät vaivaa), koska salisyylihappo saattaa siinä tapauksessa kuivattaa sekaihoani. Suurimman eron olen huomannut niska- ja hartiaseudulla (kyllä, kuorin myös sen alueen), jonne aiemmin tuli näppyjä helposti etenkin hikoilun jälkeen. Nyt niitä ei ole juurikaan ilmestynyt.

Kuorinta maksaa MyLook.fi nettikaupassa noin vitosen. Merkin muutkin tuotteet kiinnostaisivat, mutta jälleen kerran esteeksi muodostuu saatavuus tähän maailmankolkkaan. Saa vinkata, jos tietää nettikaupan jossa on Bioréa myynnissä (ja mielellään kohtuullisilla postikuluilla) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti