torstai 21. heinäkuuta 2016

Välineistön täydennystä


Coastal Scentsin siveltimet ovat osoittautuneet hinta-laatusuhteltaan erinomaisiksi paria poikkeusta lukuunottamatta. Nuo poikkeukset ovat luonnonkarvaisia ja omaan makuuni liian karheita eikä levitys/häivyttely onnistu niillä kovin vaivattomasti. Suosin muiltakin merkeiltä mieluiten synteettisiä siveltimiä, koska ne vaan muutenkin toimivat mielestäni kaikinpuolin parhaiten. Coastal Scents olikin jäänyt itseltäni hieman unholaan, koska muut sivellinsarjat (Ecotools, RT, Sigma) ovat vieneet huomiotani viime ajat. Pretty.fi nettikaupasta näitä löytyi edullisesti, joten palasin vanhaan tuttuun ainakin nyt parin siveltimen osalta.

Classic Shadow Medium Synthetic luomivärisivellin (4,99 e) sopii käytettäväksi kaikentyyppisten luomivärien kanssa. Pullea ja napakka sivellin on omiaan luomivärin laittoon koko luomelle, mutta muotonsa ansiosta tällä onnistuu varjostuskin. Väriä tarttuu siveltimeen helposti ja levitys sujuu nopeasti. Jälki on tasaista ja nättiä.


Classic Liner Angle Small Synthetic siveltimen (3,49 e) tilasin luomiväreillä tehtävään rajaukseen. Käytän siis yleensä meikkikynien lisäksi luomivärejä rajauksissa, purkissa olevia gel linereita tms. en ole käyttänyt aikoihin. Olen todennut luomivärien toimivan siinä hommassa oikein mallikkaasti; jälki on luonnollisempaa ja useissa tapauksissa rajaukset kestävät siistinä sekä tuhrimatta silmissäni kauemmin kuin muilla tuotteilla. Rajaaminen on myös helpompaa ja paljon nopeampaa.


Sivellin on juuri passelin kokoinen, näppärä käsitellä sekä tekee tarkkaa jälkeä. En kuitenkaan osaa sanoa miten toimii nestämäisten/voidemaisten rajausvärien kanssa.

Sävyt Sleek Oh So Special paletista.

EcoTools Complexion Collection Eye Perfecting Brushin (9,35 e) klikkasin ostoskoriin Cocopanda.fi:ssä, kun sattui sopivasti pienessä alessa olemaan. Meinasin tilata iHerbistä Beautiful Complexion 4-Piece sivellinsetin, johon tämä myös kuului, mutta en kerennyt sitä tarjouksen aikaan hankkimaan, joten hinta oli pompsahtanut aika paljon ylöspäin siitä, mitä se oli viimeksi sivustolla käydessäni. En välttämättä tarvitse juuri nyt settiin kuuluvia muita siveltimiä, joten kokeillaan ensin vaan tätä tapausta.


Paketissa lukee, että sivellintä voi hyödyntää sy-voiteiden sekä peiteaineiden laitossa. Muotonsa puolesta tämän pitäisi olla optimaalinen silmänalusilla käytettäväksi ja harjasten ehkäistä tuotteiden suurempaa kasaantumista juonteisiin.

Kerran olen ehtinyt testaamaan ja hyvältä vaikuttaa. Jäykkä ja melko kova sivellinosa alkuunsa epäilytti, mutta peiteaineen sai laitettua sopivan ohuesti silmien alle paikoilleen tämän kanssa tuputtelemalla ja töpöttelemällä plus pienin vedoin. Kerrostus onnistui ongelmitta ja lopputulos oli luonnollisen kuulas. Eye Perfecting Brush on kuitenkin niin erilainen aikaisemmin käyttämiini siveltimiin verrattuna, että vaatinee totuttelua, jotta tästä saa ns. "kaiken irti".

Parsan meikkimunassa on alkanut näkymään pienoista rispaantumista, joten tilasin jo ennakoiden uuden "munan". Real Techniques Miracle Complexion Sponge (7 e) on niittänyt blogeissa niin paljon kehuja, että onhan sitä kokeiltava.


Ardell Precision Lash Curler ripsientaivuttimet (5,20 e). Tällä hetkellä käytössä ovat Cailap By Mariela Sarkiman taivuttajat ja jotkut ikivanhat (aikansa palvelleet) Seppälän omaa sarjaa edustavat. Cailapin taivuttajat ovat ihan ok, mutta eivät läheskään täydelliset. Shiseidon taivuttimet ovat haaveissa, mutta ennen niiden hommaamista mennään näillä edullisimmilla vaihtoehdoilla. Saa nähdä päätyvätkö nämä hitteihin vai huteihin.


Brushegg meikkisiveltimien pesussa jeesaamaan. Tällainen apuväline on itseltäni puuttunutkin ja ei voi taas kuin ihmetellä, miksi en ole aikaisemmin tullut hankkineeksi. Siveltimen kostutus hanan alla, hieraisu Marseille-saippuaan ja kevyt pyöritys/sively tämän pinnalla sekä lopuksi huuhtelu. Puhdasta tulee hetkessä. Brusheggeja (ja muita vastaavia) näyttäisi olevan saatavilla vaihtelevin hinnoin ja tämä yksilö kustansi CDON:issa vain nelisen euroa.


We Care Icon Crystal Nail File lasiviila (4,50 e). Lasiviilat ovat ehdottomasti parhaita, muihin ei enää ole paluuta. Jo vuosia vanha casuellen lasiviilani on edelleen moitteettomassa kunnossa, mutta pitäähän sitä varuilta olla toinenkin viila vaikkapa "käsilaukku-meikkipussissa".

6 kommenttia:

  1. Minullakin on muutama Coastal Scentsin sivellin, joista suurin osa on ihan hyviä. Minulla on myös tuo Classic Shadow Medium Synthetic luomivärisivellin, oikein kelpo sivellin luomivärin koko luomelle levittämiseen.

    Joitakin viikkoja sitten löysin Emotionin alelaarista Ecotoolsin luomivärisivellinsetin (Eye enhancing duo set), jossa on kaksi kaksipäistä luomivärisivellintä. Hyvin ovat nekin pelittäneet. Ecotoolsin siveltimet on just sopivan napakoita, muttei liian jäykkiä. Tottelevat käyttäjäänsä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Coastal Scentsin sivellin on kyllä "helppokäyttöinen" ja luomivärin laittaminen luonnistuu sillä mukavan nopeasti koko luomen alueelle.

      Mulla ei taida EcoToolsin silmämeikkisiveltimiä ollakaan... Pitäisikin niitä ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia :)

      Poista
  2. Mä oon tykännyt tosi paljon Cailap By Mariela Sarkiman taivuttimista, mutta mäkin olen alkanut himoitsemaan Tarten Taivuttimia viime aikoina. Toisaalta mä käytän nykyisin aika paljon irtoripsiä, joten tuntuisi hölmöltö sijoittaa isoa rahaa ripsentaivuttimiin. Toisaalta taas sellaiset eivät pilaannu meikkien tavoin.

    Real Techniquesin meikkisieni on mun lemppari, mutta se jakaa kyllä mielipiteitä. Toiset eivät tykkää tuosta lättänästä sivusta, mutta mä taas pidän siitä meikkivoiteen levittämiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnon taivuttimet olisi mulle hyvä investointi, koska ne ovat näiden alaviistoon taipuvien ripsien kanssa ahkerassa käytössä (joka kerta, kun käytän ripsaria). Ei noissa Cailapin ripsientaivuttajissa varsinaisesti mitään vikaakaan ole, välillä vaan onnistun niillä nipistämään itseäni, kun alaripsi/ä jää sinne väliin. Ja ne ihan täydelliset taivuttimet olisi mahtava löytää :) Ei tarttisi enää kokeilla muita.

      RT on mielestäni muotonsa puolesta kivaa vaihtelua perinteisimmille palleroille, mutta katotaan miten toimii käytännössä :)

      Poista
  3. Classic luomivärisivellin näyttää aivan mun suosikilta, eli e.l.f Professional eyeshadow brushilta. Joten laitanpa tämän mieleen. Tuota puhdistusvälinettäkin olisi hauska testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös kyseinen e.l.f.in sivellin ja se on vähän pienempi sekä hitusen littanampi kuin tuo Coastal Scents. Samantyyppinen kuitenkin :) Kuvassa ei tule muoto kovin selkeästi esiin.

      Pesuväline on kyllä näppärä. Pitäisi löytää jostain isompikin kookkaammille siveltimille. E-baysta noita saisi kaiketi halvalla, mutta en ole tarkoituksella sieltä koskaan mitään tilannut, sillä sortuisin helposti kaikenmaailman edullisiin ostoksiin ja laatu voi olla sitten aika vaihtelevaa...

      Poista