lauantai 16. heinäkuuta 2016

Keskisen kyläkauppa reissu

Edellisestä Tuurin kyläkaupassa käynnistä oli aikaa pari vuotta, joten nyt oli hyvä aika siellä taas pistäytyä samalla kun vähän enemmän siellä suunnalla Suomea tuli liikuttua.

Kuva täältä.

Aluksi hieman purnausta. Ensinnäkään heinäkuu ei (eikä ehkä kesä- tai elokuukaan) ole paras ajankohta Keskisellä shoppailuun. Osasin kyllä odottaa, että esimerkiksi lomalaisia on liikkeellä runsaasti ja ruuhkaista tulee varmasti olemaan. Mutta en ollut varautunut ihan niin ahdistavaan tungokseen mikä siellä odotti. Joidenkin hyllyjen ja laarien ääreen oli hankala päästä sekä kassalle, ruokapaikkoihin ja vessaan oli välillä jonoa riittämiin. Ilma oli hiostavan kosteaa ja hikeä pukkasi. Mutta joo, oma moka, kun valitsin juuri kyseisen ajankohdan.

Runsaista kävijämääristä (luultavasti) johtuen, kosmetiikkaosastolla ammottivat hyllyt tyhjyyttään joidenkin tuotteiden kohdalla. Olin suunnitellut ostavani jotain Ziajan tuotteita, mutta esimerkiksi käsivoiteista löytyi vain yksi testeri eikä mitään muuta. Helpompi varmaankin todeta, että merkiltä oli tuolloin saatavilla vaan naamarasvoja ja niitä samoja löytyy Sokokseltakin. Valikoima tuntui muutenkin olevan tylsempi kuin aikoinaan; sitä samaa peruskauraa löytyy ihan tavallisista marketeistakin. Ennen oli saatavilla enemmän "erikoisempia" tuotteita, kuten kivoja saippuoita ja dödöistä sellaisia tuoksuvaihtoehtoja, joita ei muualla juurikaan ole näkynyt kauppojen hyllyillä. Ja nykyisin kun essenceä, NYXiä yms. on muissakin kaupoissa, niin eipä tuolla oikein mitään kovin kiinnostavaa ollut.

Mutta nyt narinat sikseen. Positiivisia juttuja olivat vesijuomapisteet, joita oli sijoiteltu myymälään sinne tänne ja Outlet-osasto, mistä löytyi mm. Lumenea ihan mukavasti ja todella edullisesti. Näin myös telkusta tutun "siivooja-Tuulan" :) Mavalan kynsilakkoja olisi saanut eurolla ja Victoria's Secretin body mistejä, rasvoja ja suihkugeelejä oli tarjolla hintaan 7,95 e/kpl (kumpaisiakaan en tosin ostanut).

Oma ostossaaliini jäikin aika laihaksi...


Ilokseni bongasin Bodycare Delin Super Food For Skin tuotteita. Totally Cheeky Carrot & Mint Body Lotionissa on hieman erikoinen tuoksu, mutta menettelee, koska lotion on itsessään kelpo tavaraa. Kosteuttaa ja pehmentää sekä imeytyy hoitavuuteensa nähden melko nopeasti. Mintun ansiosta tässä on myös hitusen raikastava fiilis. Sisällössä on mm. Betakaroteenia ja A-vitamiinia.


Biozell rakenne- ja volyymisuihke on ollut ostoslistalla ja kun kerran sattui silmiini niin nakkasin kärryihin. Hinta taisi olla 5,70 euroa eli aikalailla samaa luokkaa kuin muuallakin. Muutaman kerran olen kokeillut ja tykkään kovasti. Tällä saa hyvin kuohkeutta ja voluumia hiuksiin lopputuloksen näyttäessä kivan luonnolliselta. Ei tahmaa, lähmää tai koppuroita hiuksia. Tätä suihkutellaan kuiviin hiuksiin ja sitten vaan muotoillaan haluamallaan tavalla. Itse tykkään laittaa erityisesti hiusten tyveen nostetta tuomaan tai sitten pituuksiin pöyhittynä tekemään ponnarista runsaamman näköisen. Suihke sopii myös kampausten pohjalle tuomaan pitoa ja tekstuuria.


Lumenelta Body Refresh Cranberry dödö (2,90 e), Blueberry Curl Mascara Waterproof  (5,90 e) ja Bright Now Vitamin C Heleyttävä Silmänypärysvoide (5,95 e). Blueberry Curl Ripsari on yksi lemppareistani ja dödökin on tuttu toisessa tuoksussa. Sy-voidetta kokeilen innolla, koska ainakin saman sarjan BB-seerumi on ollut mainiota.



Kyläkaupassa on myös edullisen W7:n tuotteita ja jos en olisi viime aikoina hankkinut niin runsaasti luomivärejä, joku merkin paletti olisi varmasti tullut ostettua. Nyt mukaan lähti vain Keep Em' Dry Waterproof Mascara Top Coat. NYXin vastaava on toiminut mallikkaasti, joten katsotaan miten tämä hoitaa hommansa. Kyseessä on siis tavallisen ripsarin päälle laitettava top coat mascara, joka tekee lopputuloksesta vedenkestävän ja parantaa taivutuksien pysymistä ripsissä. Hinta oli muistaakseni alle viisi euroa.


I love... Tropical Paradise Bath & Shower Creme (4,90 e) oli niin kesäisen oloinen, että en voinut vastustaa. Tuoksu on raikkaan "trooppinen" kookoksisella vivahteella. Miksiköhän tämä on muuten nimetty Cremeksi, koska on selkeästi suihkugeeli.


Onko muita Veljekset Keskisellä shoppailijoita? Haluaisitko käydä vai eikö oikein nappaa?

4 kommenttia:

  1. Kävin Keskisessä viime kesänä ja sitä edellisenä, ja kokemukset samanlaiset. Tuskastuttavan täyttä ja hillittömät jonot joka paikkaan. Myös silloin kemppariosaston hyllyt ammottivat tyhjinä, mikä oli suorastaan ällistyttävää. Olin kuvitellut hamstraavani sieltä oikein kunnolla erikoisempia merkkejä, mutta ei tullut paljoakaan hankittua. Harmitti.

    Tuo Biozellin suihke kuulostaa hyvältä. Olen lukenut siitä muutenkin hyviä arvioita. Täytyypä semmonen sitten hommata itsellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, paras aika Kyläkaupassa käymiseen on varmaankin kaikkien yleisten "loma-aikojen" ulkopuolella, tungoksessa väsyy ja tuskastuu nopeasti. Toisaalta jos kosmetiikkavalikoima alkaa olla liian samanlaista kuin muissakin marketeissa, eipä tuonne suurempaa hinkua enää edes ole.

      Biozelliä kannattaa kyllä kokeilla :)

      Poista
  2. Huomenna olen itse asiassa lähdössä Keskiselle :D Ollaan siellä yleensä se max. 5 päivää putkeen. Odotan lähinnä sitä Kesäjunaa, se on kätevä tapa matkustaa leirintäalueelta kaupalle.

    Tuota I Love... -suihkaria on pakko ostaa, kun sitä en ole Joensuusta bongannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, tuossa ajassa ehtii kiertelemään kyllä perusteellisesti :) Olisin itse halunnut käydä myös Ähtärin eläinpuistossa joka on siellä suunnalla, mutta aikataulu oli tällä kertaa liian tiukka.

      Tuo suihkugeeli on mielestäni kiva juurikin kesäkäytössä.

      Poista