torstai 7. heinäkuuta 2016

Heräteostoksia

En olisi tällä hetkellä tarvinnut yhtään lisää kasvo- tai vartalovoiteita, kynsilakoista puhumattakaan, mutta en vaan pystynyt pitämään itseäni kurissa :D


Citymarkettiin oli taannoin ilmestynyt Laveran hylly :) Huomasin asian jo jokunen aika sitten syrjäsilmällä, mutta tein ihan tietoisen päätöksen olla menemättä sen äärelle kauppareissuilla. Pidemmässä juoksussa en voinut olla tuotteita hypistelemättä ja päädyin hankkimaan Pore Refining Moisturising Fluid kosteusvoiteen rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle (14,90 e).


Voiteen kerrotaan olevan kosteuttava, antiseptinen, rauhoittava ja virkistävä. Sisällöstä löytyy mm. luonnonmukaista minttua, sinkkiä ja salisyylihappoa. Finnien ja epäpuhtauksien pitäisi vähentyä ja huokosten pysyä puhtaampina sekä pienempinä. Voide tarjoaa kasvoille samalla myös pitkäkestoista kosteutusta.


Vaikka tämä onkin nimetty fluidiksi, on koostumus enemmänkin voidemaista. Kasvoille imeytyminen ottaa joskus aikansa ja toisinaan se taas imeytyy hyvinkin sukkelasti jättäen kasvoille mattaisen pinnan. Iholle jää molemmissa tapauksissa sellainen "rasvattu tuntuma", mutta ei onneksi ärsyttävän hiostavaa kalvomaista kerrosta. Tuoksu on suht raikas ja hitusen sitruksinen pienellä mintun vivahteella.

Voidetta olen käyttänyt silloin tällöin iltaisin/aamuisin koko kasvoille ja joskus vain niille alueille, joissa yleensä ilmenee epäpuhtauksia, öljyisyyttä tmv. ongelmia. Epäpuhtaudet ovat pysyneet kurissa hyvin, mutta tiedä sitten onko se pelkästään kyseisen tuotteen ansiota. Eipä tästä ainakaan haittaa ole ollut :) Ihoni rasvoittuu aina kesäisin melko runsaasti ja tämä on onnistunut myös hillitsemään pahinta öljyisyyttä, vaikka mikään tuote ei täysin mattaisena ihoani saa kesällä pysymään.


Voide ei ole niin tujua kuin monet vastaavat epäpuhtaan ihon tuotteet, mistä plussaa. Lisää plussaa kätevästä pumppupullosta. En silti käyttäisi sekaihollani ihan joka päivä, vaikka näin kesällä ei olekaan iholla kiristellyt tai kuivattanut. Pieninä miinuksina mainittakoon koostumus, joka voisi olla  ohuempi, kevyempi ja nopeammin imeytyvä. Tuoksukin olisi makuuni parempi ja virkistävämpi enemmän minttuisempana.

AAA Aromatherapy Lemongrass & Basil Luxury Body Cream (6,90 e) houkutteli kivan erilaisella tuubipakkauksellaan ja yrttisen raikkaalta kuullostavalta tuoksulla. Tuoksu oli tosin vähän pettymys, vaikka miellyttävä onkin. Haistan kyllä basilikaa/yrttisyyttä sekä sitrusmaisuutta, mutta tuoksu on aika mieto ja haihtuu nopeasti.


Koostumus on täyteläistä ja voide tekee ihosta pehmeän sekä hoidetun tuntuisen. Käytän tätä mieluiten iltaisin ennen nukkumaanmenoa, sillä jos suihkun jälkeen on vähänkään jälkihiki tai on muuten kostean lämmintä, ei tämä tunnu imeytyvän kunnolla ja iho on pitkään nahkea. Pieninä määrinä laitettuna viileälle ja kuivalle iholle toimii huomattavasti paremmin. Tähän vuodenaikaan muutenkin kevyemmät vartalovoiteet- sekä lotionit riittävät vallan mainiosti ja täyteläisemmät voiteet ovat sitten talvikäytössä parhaimmillaan.

Sarjaa on myynnissä ainakin Sokoksella.

Tuli hyödynnettyä Elloksen kampanjaa "aletuotteista vielä -50%" eikä tarkoitukseni ollut tilata tällä kertaa kosmetiikkaa lainkaan. Mutta kun niin halvalla sai, enkä voinut millään vastustaa näin ihania nudehtavia kynsilakkoja.



Ciaté sekä Elloksen omaa sarjaa edustava Beauty by ellos ovat itselleni tuntemattomia kynsilakkamerkkejä ja mielenkiinnolla kokeilen näitä uusia tuttavuuksia. Ciatén Iced Frappe lakalle jäi hintaa alennuksien jälkeen 5,56 e ja Elloksen Nude in Paris maksoi vaivaiset 1,22 euroa.

4 kommenttia:

  1. Mä olen testannut tuota Laveraa, enkä oikein voi kehua sitä rasvaisen ihon voiteeksi, koska se ei tosiaan tunnu imeytyvän ihoon kovin nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus tosiaan yllätti, koska kuvittelin tämän olevan ohuempaa ja kevyempää fluidia. Jännä juttu, että joskus imeytyy hyvinkin nopeasti tehden mukavan mattaisen pinnan ja joskus taas imeytyminen kestää kauan ihon näyttäessä/tuntuessa todella voidellulta :D Ihoni ei tosin ole ihan sieltä pahimmasta päästä rasvoittumisen suhteen kesälläkään. En itsekään kokisi tätä parhaana valintana kunnolla rasvaisuuteen taipuvalle iholle. Epäpuhtauksiin on kuitenkin auttanut hyvin :)

      Poista
  2. Ilahduttavaa, että Cittarista löytyy nykyisin uusia merkkejä kuten Lavera. Olen itse käynyt vasta hieman hypistelemässä Laveran tuotteita, mutten ole vielä kerinnyt ostamaan, kun on kaikenlaista purkkia ja tuubia ennestäänkin varastoissa.... Toivottavasti pysyy valikoimissa pidempään. Sleekiäkin Cittarista saa nykyisin. Hyvä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :) Uudet merkit ja sarjat ovat tosi tervetulleita suomalaisten automarkettien suppeahkoon valikoimaan (ja kaikissa on tuntunut olevan aina vaan ne samat isoimmat merkit tarjolla, joten erinomaisen hienoa kun Cittari on lähtenyt vähän erottumaan joukosta).

      Poista