keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Makeup Revolution Flawless Matte


Tämän mattapaletin olen aikonut tilata jo useampaan otteeseen, mutta se on aina silloin ollut loppu, kun olen parissa nettikaupassa tilausaikeissa vieraillut. Nyt vihdoin kosmetik4less.de kaupasta onnistuin sen saamaan. Hinta oli 9,99 euroa. Tilasin pari muutakin juttua, sillä postikulut ovat 8,90 euroa, joten täytyyhän ne edulliset hinnat hyödyntää jotta saapi rahoilleen vastinetta ;) Toisaalta samainen paletti olisi maksanut esim. Nordic Feelillä 18,95 e, joten nuo postikulut kuittaantuvat jo tuossa hintaerossa.


Mutta keskitytään nyt ensin Flawless Matteen. Paletissa on ruhtinaalliset 32 sävyä. Sävyt ovat yleisilmeeltään melko neutraaleja ja monikäyttöisiä. Itsehän tykkään nudesävyistä yli kaiken, joten tämä tuli todellakin oikeaan osoitteeseen. Koostumus vaihtelee sävyissä yllättävän vähän, lähestulkoon kaikki ovat pehmeitä, pigmenttisiä ja helposti levittyviä. Sormiin otettaessa luomivärit tuntuvat silkkisen sileiltä ja siveltimellä laitettuna tuntuma luomilla on edelleen kermaisen pehmeä.

Pakkaus on tyypillistä Makeup Revolution laatua. Ei siis mikään kovin ylellinen, mutta kuitenkin kivan yksinkertaisen simppeli. Paletissa on reilun kokoinen peili.


Kivana yksityiskohtana sävyillä on nimet, koska tällaisissa edullisimmissa paleteissa näin on aika harvoin.

Pikaiset swatchit.

Eka rivi.
Toinen rivi.
Kolmas rivi.
Neljäs rivi.

Tästä tulee varmasti "go-to" luomiväripalettini.

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi hyvältä, voisi hommata itsellekin tuollaisen. Kiva valikoima erilaisia ruskeita, niitähän ei voi olla liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, ruskeat ja nudet tulevat aina tarpeeseen :D

      Kannattaa hankkia, etenkin jos jostain saa käsiinsä "järkevään" hintaan :)

      Poista