perjantai 6. toukokuuta 2016

Pieni Bangerhead tilaus



Bangerheadilla oli äskettäin päivän ajan alennusmyynti (taisi olla -20% tai -25%) ja nyt vihdoinkin tilasin tuotteita, joita olen halunnut kokeilla jo pitkään.

Rituals... True Happiness Gift Set sisältää Happy Buddha suihkuvaahdon, Fortune Oil suihkuöljyn, Fortune Scrub vartalokuorinnan ja Touch of Happiness vartalorasvan. Tuotteet ovat "minikokoisia" (50 ml - 75 ml). Suihkuvaahto ja -öljy olivat Ritualsilta ehdottamasti sellaisia, joita halusin hankkia kokeiltavaksi ja tästä paketista ne molemmat löytyivät sopivasti muiden ihanuuksien ohella.


Pakkaus on todella piristävän värinen (kuten itse putelitkin) ja lahjapaketti on nätti. Tuoksuna näissä on Sweet Orange & Cedar/Cedar Wood eli appelsiini ja setri. Tuoksu on hillitty ja hallittu, ei lainkaan niin hedelmäinen kuin oletin. Metsäinen/havupuumainen (?) vivahde tulee tuoksusta kivasti esiin.

Tuotteista olen kokeillut vasta suihkuvaahtoa ja vartalovoidetta. Vaahto on paksua ja tuntuu iholla todella miellyttävälle. Rich, nourishing body cream on koostumukseltaan helposti levittyvää sekä imeytyvää, vaikka nimestä voisi luulla tämän olevan paksumpaa ja tuhdimpaa voidetta. Kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää ihoa.


Ensivaikutelmana voisi sanoa, että nämä ovat ylellisen ja laadukkaan oloisia tuotteita, tai ainakin meikäläiselle joka käyttää pääasiassa markettipuolen valikoimaa :D Taidan yrittää säästellä näitä erityisiin hemmotteluhetkiin.


Lancome Juicy Shaker sävyssä Meli Melon. Puljasin aiemmin Lumenen huuliöljyn kanssa "haluan, en haluakaan, haluan"-meinigillä, mutta alennuksen inspiroimana päädyin Lancomen huuliöljyyn. Ei tuo Lumene kyllä mikään suuri investointi olisi ollut, mutta en halua ostaa "turhia" tuotteita (jos en ole aivan varma tykkäänkö), sillä meikkipöytä ja muutkin laatikot pursuilevat jo entuudestaan. Juicy Shakereista on ollut sen verran hypeä, että kiinnostuin kovasti. Näitä olinkin jo Sokoksella aiemmin swatchaillut, joten sävyn valinnassa ei ollut ongelmia.


Ja kyllä, Juicy Shakerissa huulituntuma on suorastaan ihastuttava. Kevyt ja ei lainkaan tahmainen. Näyttää kauniilta huulilla. Aplikaattori on iso, pehmeä ja huokoinen, joten levitys on helppoa. Tässä ainakin on enemmän sävyä kuin vaikkapa noissa Lumenen versioissa ja vahvuutta voi lisätä kerrostamalla. Tuoksuu vesimelonille, ehkä hieman keinotekoiselle, mutta tuoksu miellyttää itseäni. 

Omilla huulillani ei vaan kestä kovinkaan kauan. Onhan tätä helppo ja nopea lisäillä, mutta pientä miinusta pysyvyydestä. Hentoinen sävy säilyy, mutta se nätti kiilto/öljyisyys kaikkoaa kyllä nopeasti. Olen silti tyytyväinen, että tulin hankkineeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti