maanantai 23. toukokuuta 2016

Huhti- ja toukokuun suosikit sekä pettymykset


Ylivoimaisesti eniten käyttämäni meikkipohja on ollut Maybellinen Fit me! Matte+Poreless meikkivoide. Sävy 105 Natural Ivory ei ole se kaikista vaalein saatavilla oleva, mutta on passanut ihoni sävyyn just eikä melkein. Tätä tosin hieman itsekin ihmettelin, koska olen aika vaaleahipiäinen ja luin arvosteluja, joissa sävyn todettiin olevan melko tumma. Kaipa olen onnistunut jo sen verran päivettymään, että sävy sopii ainakin tällä hetkellä väritykseeni.

Meikkivoiteen luvataan häivyttävän ihohuokosia ja tekevän kasvoista mattapintaiset. Lopputuloksen pitäisi olla ihon sävyyn häivyttynyt, huomaamaton ja luonnollinen.

Koostumus on mukavan ohut ja kevyt, joten levitys kasvoille on miellyttävän helppoa ja nopeaa. Parsan meikkimuna ja Coastal Scentsin Flat Top Kabuki toimivat molemmat tämän kanssa mallikkaasti. Olen viime ajat ennen tämän hankkimista käyttänyt paljon ohuita "light" meikkivoiteita bb- ja cc-voiteiden ohella, joten niihin verrattuna tämä tuntui aika peittävältä. Arvioisin meikkivoiteen olevan peittävyydeltään sellaista medium-tasoa. Tätä pystyy kerrostamaan nätisti, mutta tarvitsen kyllä edelleen peiteaineita ongelmakohtiin.

Lopputulos on yllättävän raikas ja kuulas. Kuvittelin mattaavaan meikkivoiteen ehkä tekevän meikistä tuhdimman oloisen, mutta onneksi niin ei käynyt. Mattaisuus ei korostu liikaa jotta tulisi pakkeloitu fiilis. Tuntuma kasvoilla on myös kevyt, mistä etenkin plussaa. Kestää siistinä ja pitää kasvot mattaisina kiitettävästi ainakin pohjustajan, puuteroinnin ja meikinkiinnityssuihkeen kanssa.


Beauty UK eye prime fx eye shadow primer on aivan huippu! Pitää luomivärit siistinä enkä ole havainnut silmämeikin kasaantumista luomivakoon pidemmänkään päivän/illan aikana. Toimii itselläni ihan yhtä hyvin kuin esimerkiksi UD:n, Lumenen tai Avonin pohjustajat. Tuntuma luomilla on kevyt, lähes huomaamaton. Tällä hetkellä kyseinen tuote maksaa vain neljä euroa Cocopanda nettikaupassa.

Olen taas vaihteeksi alkanut käyttämään vaaleaa alaluomen rajausta. Välillä tämä on ihan ehdoton juttu, välillä taas unohtuu hetkeksi. Näin on itselläni myös huultenrajausten kanssa. Natural Code Silmämeikkikynä sävyssä 12 Peach toimii hommassa kivasti. Luonnollinen sävy kirkastaa katsetta ja levittyy helposti, vaikka kynä voisikin olla koostumukseltaan pikkuisen pehmeämpi. Tämä alkaa olla jo vanha, mutta toimii edelleen. Uutta voisi alkaa kyllä pikkuhiljaa katselemaan.



Turkoosi sopii mielestäni erityisen hyvin kevääseen/kesään. Essencen Long Lasting eye pencil 17 Tu-tu-tuoquoisea on tullut käytettyä rajauksissa ylä- ja alaluomilla vähän meikistä riippuen. Tässä on pienen pieniä kimallehippusia, joten vesirajoille en ole uskaltanut laittaa. Kynä on pigmenttinen, helposti levittyvä ja kestävä sekä hinnaltaan lähes puoli-ilmainen.

Lemon Juice & Glyserine Suihkusaippua Puuvilla. Puhdas ja miedon raikas tuoksu jaksaa vaan ihastuttaa. Ei kuivata ihoa. Tätä on saatava lisää.


Avon Pur Blanca EDT. Tuoksukuvauksen voi lukea täältä. Avonin sivut kertovat tämän olevan "kevyt, otsooni-kukkainen tuoksu täynnä läpinäkyvyyttä, puhtautta ja happea. Tuoksu tuo sisäistä harmoniaa ja mielenrauhaa." 

Kukkaisen vesimäinen tuoksu on nyt ollut ahkerassa käytössä. Jälkituoksussa esiin tuleva myskisyys ei ole niin kovin mieleeni, mutta onneksi se ei ole kovin voimakas. Varsinainen kesätuoksu vuodelle 2016 on edelleen hakusessa, mutta Pur Blanca sopii todella hyvin tähän vuodenaikaan.


Yves Rocherin huulipuna-/kiiltokynä Corail doux oli todellinen pettymys. Kynän koostumus on yllättävän kova eikä sävy tule juurikaan huulilla esiin. Enemmänkin tulee vain hienoista kimallusta. Alempana olevassa swatch kuvassa olen hinkannut kynää kädelle runsaasti, mutta silti vain tuon verran sain näkymään. Lisäksi tämä tuntuu kuivattavan ja korostaa huulissa mahdollisesti olevaa kuivuutta tai röpelöisyyttä entisestään. Kai näissä sävyjen koostumuksissa on eroja, sillä olen kyseisistä kynistä lukenut positiivisiakin arvosteluja.


Creightons Squeeky Clean Super Strong Nail & Cutie Cream. Odotin käsivoiteen tuoksun olevan herkullisen hattara-karkkimainen (kai tuosta pakkauksen vaaleanpunaisesta sävystä johtuen), mutta tuoksu muistuttaa enemmänkin laimennettua mehutiivistettä. Mielestäni tämä ei ole creamia nähnytkään, vaan koostumus on kevyttä lotionia. Ei siinä mitään, tykkään päiväkäytössä kevyemmistä voiteista, mutta tämä tekee käsistä aika tahmaisen tuntuiset ja kämmenpuolet tulevat omituisen hikisiksi. Aion käyttää tämän pois käsivarsirasvana, koska käsissä/kämmenissä tuntuu niin epämiellyttävältä.

Käsivoide ja YR:n huulikynä.

Bodycare Delin Playful Pomegranate & Acai Berry Nourishing Body Scrub on kuin kuorivaa suihkugeeliä. Ja vielä kehnoa sellaista. Kuorivia rakeita on ihan mukavasti, mutta iholla ne eivät pahemmin tunnu kuin satunnaisesti ja jäävät helposti pyörimään vaan ihon pinnalle. Jos käyttää enemmän voimaa kuorintaa iholle hieroessa, isohkot rakeet tuntuvat ikävän raapivilta. Ihosta ei tule läheskään niin pehmeä ja sileä kuin "kunnon" kuorinnan jälkeen. Tuoksukin on plaah, ei nyt sentään pahalle haise, mutta ei erityisen hyvällekään. Merkin mustikkainen Body Lotion asetti riman hurjan korkealle, joten todellakin hämmästyin kuorinnan ollessa näin pliisua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti