torstai 14. huhtikuuta 2016

Superfoodia kropalle



Bodycare Deli on ollut itselleni täysin tuntematon merkki viime päiviin saakka. Olen kyllä merkin tuubeja joskus Sokoksella käsissäni pyöritellyt, mutta en niistä tuolloin ollut suuremmin kiinnostunut. Käväisin nyt uuden "löytöni" ansiosta firman kotisivuilla ja huokaus miten ihania tuoksuvaihtoja sieltä löytyikään, esimerkiksi Totally Cheeky (porkkana ja minttu) ja Racy (raparperi ja vanilja). Sokkarin valikoimissa näyttäisi olevan vain tämä Blissfull ja Playfull (kranaattiomppu ja acaimarja) eikä kaikkia tuotteita ole näissäkään.

Kuva täältä.

Super food for skin Blissful Bluberry & White Tea Conditioining Body Lotion päätyi Sokoksen nettikaupassa ostoskoriin ihan vaan hetken mielijohteesta, sillä tällä hetkellä kaikki käytössäni olevat vartalovoiteet kyllästyttävät. Ja toki edullisella hinnallakin oli osuutta asiaan (4,90 e).

Tähän Body Lotioniin hurmaannuin ensi hetkestä lähtien. Tuoksu oli yllättävä, sillä se ei ollut niin mustikkainen kuin kuvittelin. Kyllä tässä marjaisuutta on, mutta en osaa tarkemmin määritellä tuoksua. Kai se on tuo valkoinen tee mikä tuo tuoksuun oman vivahteensa, mutta ei tämä varsinaisesti mielestäni teellekään tuoksu. Joka tapauksessa tuoksu on mieleeni ja se paranee iholla hetken oltuaan. Tuoksu ei jää liian voimakkaana iholle vaikka sen haistaa levityksen jälkeenkin.


Lotionissa on mm. C- ja K-vitamiinia ja antioksidantteja. Koostumus on kevyen voidemainen ja samalla täyteläinen. Lotion hieman ohenee iholle hierottaessa, joten se levittyy iholle helposti ja nopeasti. Ei imeydy hetkessä vaan iholle jää vähäksi aikaa rasvattu fiilis, ei kuitenkaan liiaksi inhan tahmainen tai lähmäinen. Rasvan imeydettyä iho on todella pehmeä ja hoidetun tuntuinen. Esimerkiksi eräänä aamuna tätä laitettuani oli iho todella pehmeän tuntuinen vielä seuraavana aamunakin (en tosin sattunut käymään suihkussa tuossa välissä). Kuivuudesta johtuvat kutinat ovat hävinneet tämän käytön myötä ja iho tuntuu muutenkin "voivan paremmin".




250 ml tuubi napsautettavalla korkilla on kätevä käyttää. Rasvaa saa annosteltua juuri niin paljon/vähän kuin sattuu kulloinkin tarvitsemaan, sitä ei hulahda liikaa koska koostumus on kuitenkin sen verran voidemaista.

Toimii ainakin suht normaalilla iholla (jossa on ajoittaista kuivuutta) erinomaisesti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti