keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Saksalaista laatua

Nudet luomivärit ovat heikkouteni. En yleensä meikkaa kovin voimakkaasti, joten neutraalit hillityt sävyt ovat itselleni niitä käyttökelpoisempia. En olisi todellakaan "tarvinnut" lisää luomivärejä, mutta kun Artdecon Most Wanted Nude paletti osui silmiini Elloksella ja vieläpä kohtuulliseen hintaan (21,90 e), en voinut jättää tilaamatta.


Ja onneksi tuli tilattua, sillä olen jo aivan ihastunut tähän.


Kooltaan paletti on isompi kuin esimerkiksi Lorealin Nude paletti. Rasia on kovaa pahvia ja siinä on myös peili. Mukana tulee vaahtomuoviaplikaattori, jolla en tosin itse tee mitään. Kansi sulkeutuu helposti ja napakasti (kannessa on kai sisällä joku magneetti).


Sävyjä löytyy 12 ja mukaan mahtuu mattaa, satiinista ja hieman shimmeristäkin koostumusta. Luomivärit ovat sopivan pigmenttisiä ja ainakin hyvällä siveltimellä helposti levittyviä. Noissa hohtavimmissa sävyissä koostumus on pehmein. Neljäs ja viides sävy vaaleimmasta päästä ovat hieman jauhoisia eivätkä ole niin pigmenttisiäkään kuin muut.



Kelpo paletti helppoon arkimeikkiin. Laatu on parempi kuin jo mainitussa Lorkun paletissa, vaikka samaa hintaluokkaa ovatkin. Most Wanted paletista löytyy myös Brown ja Smokey versiot.




4 kommenttia:

  1. En olekaan Artdecoa aiemmin kokeillut, mutta tässä on nätit nudesävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä on kiva kokonaisuus ja plussaa vielä siitä ettei tässä ole "pakollista" mustaa sävyä :)

      Poista
  2. Tää on itseasiassa ihan vieras merkki mulle. Sävyt näyttävät tosi kauniilta ja käytännöllisiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Artdeco on tainnut olla täällä päin maailmaa sellainen enimmäkseen hoitoloissa yms. myytävä merkki. Olen merkin standeja nähnyt kyllä joskus Hairlekiineissa (tai muissa vastaavissa hiustuotemyymälöissä ja kampaamoissa). Joissakin nettikaupoissa on tullut satunnaisesti myös vastaan.

      Muutamaa tuotetta olen tullut aikojen saatossa käyttäneeksi mutta siitäkin on jo vuosia. Merkin luomivärinpohjustajaa kiinnostaisi kokeilla, sillä sitä on kehuttu ulkomaisissa blogeissa paljon, mutta toisaalta jotkut ovat lytänneet sen täysin. MakeupAlleyssa arvosana on 4,2 mutta arvostelut ovat sielläkin hieman ristiriitaisia.

      Poista