torstai 7. huhtikuuta 2016

Raikasta ja virkistävää

Tässä postauksessa sanat raikas ja virkistävä tulevat toistumaan useasti :D mutta oli hankalaa keksiä paremminkaan tuotteita kuvaavia sanoja ja nimenomaan sellaisista tuotteista on nyt kyse.


Löysin äskettäin jemmoistani Avonin Senses Refreshing Lagoon Moisturising After Shower Mistin. Tämä on siis suihkepullossa oleva kevyt vartaloemulsio. Tilatessani ajattelin tämän olevan body mist joten tuotteen koostumus oli yllätys. Ehkäpä siksi olin suihkeen jemmanut myöhempää käyttöä varten, koska nyt ihmetyttää miksi olin tämän kokonaan unohtanut.


Koostumus on "maitomaista" ja tätä tulee pullosta iholle läntiksi yhteen kohtaan, joten levittely tapahtuu käsin suihkuttelun jälkeen. Mutta se käy todella nopeasti ja helposti. Suihke imeytyy hetkessä ja jättää iholle kosteutetun sekä raikkaan tunteen. Tuote sisältää mm. sheavoita, joka tunnetusti hoitaa, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Toisaalta kevyt koostumus ei ole ihan riittävä ihon ollessa kuivempi, mutta toimii toisinaan suihkun jälkeen pitämään kuivuutta/karheutta loitolla. Kesällä tämä varmasti riittäisi oman ihoni tarpeisiin, mutta voi olla, että ehdin käyttää suihkeen jo aikaisemmin. Tuoksu on sama kuin muissakin Lagoon sarjan tuotteissa, joka on vesimäisen raikas hedelmäisellä vivahteella.


Aloe Vera geeli kuuluu vakiovarustukseeni ja viime vuodet olen käyttänyt lähinnä Dermosilia (edullinen ja hyvä hinta-laatusuhde). Aloe geeli toimii rahoittamaan ihoa esimerkiksi sheivauksen jälkeen ja tykkään sekoitella sitä joskus myös muiden kropparasvojen kanssa. Viilentää ja rauhoittaa hyvin aurinkoa saanutta ihoa ja toimii muihinkin ihon kuivuuskiristyksiin/ärsytyksiin. Eli varsinainen monitoimituote.

SASCO oli itselleni ihan uusi tuttavuus ja Aloe Vera Spray vaikutti mielenkiintoiselta. Tämä suihke sisältää luonnonmukaisesti viljeltyä aloe veraa ja rahoittavaa allantoiinia. Tuoksuton tuote on valmisteetu Ruotsissa. INCI on muutenkin mukavan lyhyt eli tähän ei ole ympätty mitään (turhia) ylimääräisiä ainesosia. Sopii käytettävksi kuten geelimuodossa oleva Aloe ja tätä suositellaan myös päivittäiseen ihonhoitoon ihon tuntuessa kuivalle sekä vaikkapa virkistäväksi kasvovedeksi.


Suihke on hienojakoinen ja levittyy laajalle alueelle. Tuntuu iholla ihanan viileältä, itse jopa hätkähdin kun suihkautin ensimmäistä kertaa kasvoille :D Suihketta on helppo suihkia tasaisesti joka puolelle, erikseen iholle hieromista/tasoittelua ei tarvita. Itse tuote ja suihkemekanismi vaikuttavat laadukkailta. Vaihteeksi on kiva käyttää suihketta perinteisemmän geelin sijaan ja ovathan suihkeputelit yleensä myös kätevämpiä käytössä. Tämän yksilön tilasin Ellokselta, mutta uskoisin löytyvän muualtakin. Tämän myötä SASCOn muutkin tuotteet alkoivat kyllä kiinnostamaan kovasti.


Loreal Sublime Fresh Skin Perfecting Purifying Gel Wash ei alkuunsa oikein sytyttänyt, koska tuoksu oli mielestäni jotenkin miehinen ja haistoin tämän sisältämän mentholin selkeästi. Käytön myötä kuitenkin tykästyin ja totuin tuoksuunkin. Pesee kasvot todella puhtaiksi ja jättää virkistyneen tunteen. Etenkin jos huuhtelee kasvot tämän jälkeen viileällä vedellä on raikas fiilis taattu. Koostumuskin on mieleeni; sopivan geelimäinen (ei liian lirua, muttei paksua jankkiakaan) ja vaahtoaa kohtuullisesti. Sopii normaalille ja sekaiholle. Tämän pitäisi tehota myös epäpuhtauksiin. Epäilen, että talvella saattaisi kuivattaa ihoa jatkuvassa käytössä, mutta ainakin tähän vuodenaikaan sopii mainiosti.


Tilasin Anttilan verkkokaupasta kodintarvikkeita yms. ja tilaukseen tuli klikattua mukaan myös Nivean Pure Fresh with Sea Minerals & Aquatic Scent suihkugeeli (vahingossa näköjään kaksin kappalein). Nuo pullot näyttävät niiiin raikkailta, mutta tuoksu oli hieman pettymys. Odotin paljonkin merellisempää ja piristävämpää tuoksua, mutta kyllä nuo käyttettyä tulevat. Tuoksu on omaan nenääni unisex-tyyppinen, joten voipi olla että päätyvät enimmäkseen kuitenkin avokin käyttöön.

Ja asiasta viidenteen, joko muuten huomasitte mitä Sokokselta nykyään löytyy? Yllätyin iloisesti, kun huomasin että Sokkari oli ottanut NYX:in tuotteita valikoimiinsa. Hinnoissakaan ei ollut hirveästi "Suomi-lisää". Kiva kun pääsee hypistelemään/testailemaan tuotteita ihan livenä :)

4 kommenttia:

  1. Mäkin innostuin NYXin hinnoista, esim. soololuomivärinappi vain 4,90 euroa, ei paha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti jo muutama tuote tilata ennen kuin edes ehdin ständille katselemaan. Hinnat ovat kyllä kohdillaan :)

      Poista
  2. NYX on kyllä kiva tulokas tänne meille :) Joensuussa taitaa päästä vasta 15.4 apajille, joten kiva päästä kokeilemaan ja tutkimaan niitä livenä.

    Miulle tuli Avonin Garden Of Eden -suihke pistesetin mukana ja se vaikuttaa jännältä, kokeilemaan en ole vielä päässyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuopioon oli tulleet tänään, mutta en vielä innostunut paikan päälle lähtemään vaan hyödynsin nettikauppaa. Täytyy kyllä käydä pikapuoliin myös tuotteita hypistelemässä :)

      Juu, tuo suihke on kiva kevyempi kosteuttaja.

      Poista