keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Korvike beautyblenderille?

Beautyblenderini tuli äskettäin tiensä päähän. Ostoslistalla oli uusi bb, mutta törmäsin Life and Other Disasters blogissa Parsan edulliseen meikkisieneen. Mielelläni annan mahdollisuuden näille edullisimmille versioille, koska parikymppiä, jonka beautublender kustantaa on melko paljon nykyisessä meikkibujetissani.


Parsa Beautyn meikkisieni maksoi Tokmannilla muistaakseni vain 5,90 e.

Kuvissa meikkisieni on juuri pesty, jolloin se on kookkaampi kuin kuivana ollessaan.


Ensivaikutelma Parsasta on ihan ok, vaikka se tuntuukin jokseenkin "tiiviimmältä" kuin bb. Kastellessa pallero turpoaa hyvin ja se muuttuu joustavammaksi. Kasvoilla tuntuma on hieman kovempi sekä napakampi kuin alkuperäisessä.

Bb:llä meikkivoide levittyy kasvoille nopeammin ja helpommin, tämän kanssa joutuu tuputtelemaan, pyörittelemään ja tasoittelemaan kauemmin. Lopputulos on kuitenkin hyvin samankaltainen, kuulas ja "ei pakkelimainen".

Beautyblenderin kanssa meikkipohjan teko on kyllä helpompaa ja nopeampaa. Alkuperäinen tuntuu myös kasvoilla miellyttävämmältä ja toimii tarkemmassa työskentelyssä (nestemäiset/voidemaiset poskipunat, peiteaineet) paremmin. 5/5.


Parsan meikkisienellä saa kauniin meikkipohjan, vaikka se hieman enemmän työstämistä vaatiikiin. Ei siis lainkaan huono tapaus etenkään kohtuulliseen hintaansa nähden. 3,5/5.

Haluaisin vielä kokeilla RT:n versioita, koska olen niistä lukenut paljon kehuja ja hintakin on huokeampi kuin beautyblendereissä. Onko teillä kokemuksia edullisimmista meikkisienipalleroista vai kelpaako vain se aito ja oikea beautyblender?

2 kommenttia:

  1. Mulla on kokemusta beautyblenderistä ja Real Techniquesin Miracle Spongesta. Itse levitän meikkivoiteen aina siveltimellä, mutta uskoisin bb:n olevan RT:tä parempi meikkivoiteelle ennen kaikeka mallin vuoksi. Peiteaineelle sen sijaan tykkään käyttää meikkisientä ja kyllä RT vie itsellä voiton tässä tarkoituksessa. Lopputulos näyttää ihan samalta ja toinen on neljä kertaa halvempi :D RT on kyllä bb:tä jäykempi ja kovempi, mutta mulle on vaan jostain syystä tullut asenneongelma beautyblenderiä kohtaan :D Omasta mielestä se ei vaan ole 20 euron arvoinen, vaikka hyvä meikkisieni onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse oon tykästynyt kovastikin bb:iin, mutta tosiaan hinta on kallis, kun meikkisienet ei kuitenkaan ikuisuuksia kestä hyvänä (toisin kuin laadukkaat siveltimet).

      Tuota RT:n meikkisinetä täytyy kokeilla seuraavaksi. Hintakin näyttäisi olevan monissa nettikaupoissa kohdallaan :)

      Poista