sunnuntai 6. joulukuuta 2015

2 x musta vedenkestävä ripsiväri

Kuten olen täällä blogissa useasti maininnut, käytän vain vedenkestäviä mustia mascaroita. Näin siksi, koska silmäni vuotavat herkästi viimassa, tuulessa ja pakkasilla. Lisäksi ripseni ovat melko lyhyet ja taipuvat alaviistoon, joten taivutan ne aina ripsiväriä laittaessani. Useimmat WP-mascarat pitävät taivutukset ripsissä pitkäänkin, kun taas tavallinen ripsari suoristaa ne nopeasti.


Nyt olisikin sitten kaksi kyiseisen kategorian edustajaa arvostelussa; Maybelline Lash Sensational lash multiplying mascara waterproof ja Avon Big&Daring volume mascara vedenkestävänä versiona.


Aloitetaan Maybellinellä, joka osoittautui kerrassaan loistavaksi. Harja on näppärän mallinen eikä hirveän suuri, verrattuna esimerkiksi tuohon Avoniin. Mascara levittyy helposti myös silmien nurkkiin ja pienempiinkiin ripsiin. Erottelee ripset eikä tule sellaista hämähäkinkoipi-vaikutelmaa, ainakaan jos ei hirveästi innostu kerrostamaan. Tuuheutta tulee sopivasti ja massa tuo (tynkä)ripsiini kivasti pituutta. Mikä parasta, taivutus pysyy koko päivän (tämäkään ei ole nykyään itsestäänselvyys vedenkestävissä mascaroissa). Ei tahmaa, karise tai varise. Tämän enempää en voi ripsiväriltä vaatia :)



Peukku ylös Maybellinelle.


Avonin Big&Daringista minulla oli suht kovat odotukset. Ihanan muhkea pullo ja harja lupailivat mielikuvissani todella tuuheuttavaa mascaraa. Ripsarin massa olikin yllättävän märkää, joten se klimppasi helposti ripsiä yhteen ja tuuheutuskin jäi aika heikoksi.

Ajattelin, että antaa ripsivärin hieman kuivahtaa ja tasoittua. Mitään muutosta ei tapahtunut kuukaudenkaan kuluessa, kun tätä silloin tällöin käyttelin. Olen sitkeästi kuitenkin antanut toisinaan tälle mahdolllisuuden, mutta ei vaan toimi. Tökkään harjalla usein ikävästi silmään, kun koitan levittää mascaraa tasaisesti. Ripset jäävät sojottamaan vähän sinne sun tänne, kun sitä klimppisyyttä sitten tasoittelee jne. Tämän kanssa on aina "huono ripsipäivä". Poistaminen onnistuu melko hyvin vedenkestävälle silmämeikille sopivalla poistoaineella, mutta poistettaessa tämä murustelee runsaasti.

Ikävä kyllä, peukku alas Avonille.

Onko kumpainenkaan ripsiväri tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti