torstai 5. marraskuuta 2015

Avonia

Sain avokin siskolta pienen satsin Avonin tuotteita. Suihkugeeliä lukuunottamatta, kaikki olivat sellaisia, joita en ollut vielä tullut kokeilleeksi.


Avon Naturals Sweet Sugar Plum & Vanilla body lotion ja scented spritz. Nämä tuoksuvat niiiin hyvälle. Juuri sille, miltä nimensä mukaan voi olettaakin. Tuoksu on myös sopivan "pehmeä" eikä liian imelä.

Body lotion on melko paksua koostumukseltaan ollakseen "lotion". Voide levittyy kuitenkin sutjakasti iholle. Imeytyminen kestää ainakin omalla ihollani hetkisen. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa, mutta talvisin todella kuiva kroppani vaatii kaverikseen hoitavammankin rasvan.

Olen huomannut, että nämä Avonin body mistit tuoksuvat uutena aluksi hieman alkoholiselle. Muutamien käyttökertojen myötä alkoholisuus ensituoksusta häviää. Iholla tuoksu myös tasaantuu nopeasti.

Luumusta tulikin mieleen The Body Shopin uusi kausisarja Frosted Plum, josta on ehdottomasti saatava jotain. Varsinkin, kun luumun tuoksuisia tuotteita löytyy valitettavan harvoin. Saa vinkata, jos tiedätte jotain muitakin luumuisia tuotteita :)


Ultra Sexy EdT tuoksuu herkullisen hedelmäiselle "tummalla vivahteella". Tuoksusta löytyy Fragrantican mukaan hedelmien lisäksi myös meripihkaa, myskiä ja puisia nuotteja sekä magnoliaa ja pionia. En osaa eritellä mikä elementti tässä erityisesti tuoksuu tai nousisi esille eli tuoksu on noiden kaikkien tasainen yhdistelmä. Mielestäni hyvin "avonmainen" tuoksu, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Samaan aikaan makean viettelevä ja raikas. Tykkään tästäkin, niin kuin kaikista kokeilemistani Avonin tuoksuista. Mutta tuo jokseenkin korni tuoksun nimi pistää kyllä hymyilyttämään :D


Avon Hint of Nature Nourishing Green Olive face cream yllätti positiivisesti. Joskus aikoja sitten tilaamani Naturals-sarjan Purifying Tea Tree & Cucumber kasvovoide ei ollut laisinkaan itselleni sopivaa, joten suhtauduin tähän samaa sarjaa edustavaan rasvaan suurella epäilyksellä.


Vihreä oliivi voide tuntuikin kasvoilla miellyttävältä eikä jättänyt nahkeaa kalvoa ihon pintaan. Kasvot tuntuvat kosteutetuilta ja pienoinen pintakuivuudesta johtuva kiristely helpottaa välittömästi. Kesällä saattaa olla liian tuhtia sekaiholleni, mutta tällä hetkellä oikein passeli tuote. Tuoksu on melko neutraali. Ja kyseinen voide maksaa kampanjasta riippuen vain nelisen euroa.

Senses moodtherapy revitalising suihkugeeliä olen yhden pullon käyttänyt aikaisemmin. Tuoksuun en erityisesti hullaantunut, mutta kyllä tämä käyttöön pääsee viimeistään keväämmällä.



2 kommenttia:

  1. Aion itsekin ostaa Body shopin luumutuotteita testiin, mutta kyllä nämä Avonin tuoksutkin kuulostaa herkullisilta :)

    VastaaPoista
  2. Harmi vaan, kun noista Avoneista tuoksuu häviää iholla melko nopsaan. Mietin jo tässä Body Shop tilausta, koska en ole varma milloin ehdin kauppaan paikan päälle ja en halua jäädä ilman Frosted Plumia :)

    VastaaPoista