perjantai 4. syyskuuta 2015

Loppukesän suosikkeja

Postailin toukokuussa sen hetkisistä suosikeista, joten toteutetaanpa postaus uudelleen nyt syksyn korvilla. Pääosin ahkerassa käytössä ovat olleet jo aiemmin täällä blogissa esimerkiksi ostospostauksissa esiintyneet tuotteet, joten valikoin nyt erityisesti sellaisia suosikki-juttuja, joista en ole liiemmin vielä kirjoitellut.


Osa näistä on jo melko vanhoja hankintoja, jotka ovat olleet käytössä ajan saatossa kausittain ja jotka ovat löytäneet taas tiensä suosikkien joukkoon. Nykyisestä saatavuudesta en siis osaa näiden kohdalla sanoa.


Lumenen aurinkopuuteri (Intiaanikesä) on muutaman vuoden takainen kausituote. Pinnaltaan hauskan täplikäs puuteri on toiminut hyvin myös kevyeen kasvojen varjostamiseen. Koostumus on pehmeä ja tällä saa hennosti hohtavan ja luonnollisen lopputuloksen. Levittyy sekä häivyttyy hyvällä siveltimellä nätisti. Ei todellakaan tarvitse kauan kikkailla häivyttelyn kanssa. Eli jos haluan tehdä nopean meikin, on tämä silloin käytössä. Tietenkään tätä ei ole enää myynnissä, joten olen käytellyt jopa hieman säästellen.


Lumene Wild Rose huulipunan (89 Kuiskaus) hankin vuosia sitten laivalta. Ei ole vielä -onneksi- osoittanut pilaantumisen merkkejä. Olen käyttänyt tätä toisen punan päällä huulien keskiosassa tuomassa boostia ja raikastusta huulimeikkiin. Tekee kuultavaa ja hillitysti hohtavaa jälkeä. Laadultaan ihan perus Lumenea.


E.l.f. Matte Lip Color sävyssä Tea Rose. Tämähän on omaan makuuni hieman erikoinen sävy, vaaleaan lilaan taittava pinkihtävä nude. Huulilla sävy on huomattavasti vaaleampi kuin kädelle swatchattuna. Viime aikoina olen kuitenkin lämmennyt tälle aina vaan enemmän. Pigmenttiä löytyy sopivasti ja mattapunaksi levittyy yllättävän tasaisesti ja helposti.

Matte Lip Color Tea Rose.
Intiaanikesä, Kuiskaus ja Tea Rose.

Lumenen Berry Refresh Tasoittavan Selluliittiseerumin pitäisi auttaa hajottamaan rasvakertymiä ja ehkäisemään niitä säännöllisesti käytettynä. Kuten on tullut jo aiemminkin todettua, niin en usko tällaisten tuotteiden ihmeitä tekevän. Terveet elintavat kun auttavat parhaiten "selluongelmiin". Joka tapauksessa olen tykännyt tästä kovasti. Napakoittaa ihoa jossain määrin ja tekee siitä sileän sekä pehmeän tuntuisen. Imeytyy nopeasti, tuntuu miellyttävälle, kosteuttaa ja tuoksuu ihanalle. Tulen ostamaan jatkossakin, jos löytyy alesta hyvään hintaan.


Dermosil Aloe Geeli rauhoittaa ihoa esimerkiksi sheivauksen jälkeen. Sopii myös hillitsemään hyönteisten puremien aiheuttamaa kutinaa ja hoitamaan liikaa aurinkoa saanutta ihoa. Kevyt ja nopeasti imeytyvä geeli on hajusteeton, parabeeniton ja väriaineeton. Tuntuu levitettäessä mukavan viilentävältä. Lämpiminä vuodenaikoina tykkään sekoittaa tätä kropparasvan sekaan keventämään voidetta ja näin ollen nopeuttamaan imeytymistä.


Insipiroiduin I love...Pink Marshmallow suihkuvoiteen väristä siinä määrin, että yritin kauppareissulla löytää saman värisen kynsilakan. Tämä oli mielestäni ainakin sinne päin, vaikka ei täysin saman sävyinen sitten ollutkaan. Rimmel Rita Ora kynsilakka (270 Sweet Retreat) on kyllä muuten aivan ylisöpö, raikas barbiepinkki. Tällaista sävyä ei itselläni entuudestaan ollut, vaikka muutama pinkki jemmoista löytyykin.


Black Onyx Pistache EdP on saatu avokin äidiltä. Suomessa ei taideta kyseistä merkkiä myydä, mutta ebaysta näkyi tätä kyllä löytyvän. Edullisesta hinnastaan huolimatta on kyseessä mielestäni oikein miellyttävä eikä lainkaan tunkkainen tuoksu. Tietoa ja arvosteluja tästä löytyi nihkeästi (ainakin suomeksi ja englanniksi). Yritin silti googlailla tarkempaa tuoksukuvausta, mutta parilla sivustolla oli jokseenkin toisistaan erilaiset kuvailut. En osaa yhtään lähteä purkamaan tuoksun koostumusta, mutta noilta sivuilta poimin muutaman vivahteen, mitkä osasin jotenkin suomentaa: orkidea, jasmiini, hyasintti, appelsiinin- ja luumunkukka, vanilja ja tonkapapu. Kyseessä on kaiketi oriental/spicy-tyyppinen tuoksu. Omaan nenääni tuoksu on kevyen mausteinen, makeahko ja jollain tavalla myös "pehmeä", olematta kuitenkaan liian hyökkäävä. Tämä naisellinen EdP onkin ollut viime aikoina selkeästi käytetyin hajuvesistäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti