perjantai 11. syyskuuta 2015

2 seerumia ja kasvovoide

Ymppään näiden kolmen tuotteen arvostelun yhteen postaukseen, sillä kovin paljon turinoitavaa ei  tuotteista tällä kertaa ole.


Yves Rocher Sebo Vegetal pore minimixing serum. Tämä huokosia supistava ohut ja kevyt seerumi imeytyy nopeasti eikä tee kasvoista nahkean tuntuisia. Ei sovi sekaiholleni ihan jokapäiväiseen käyttöön, mutta käytän toisinaan ihon äityessä rasvaisemmaksi. Käytän joskus myös täsmähoitona epäpuhtailla alueilla ja nenässä, jossa suurentuneet huokoset välillä häiritsevät.

Häivyttää/pienentää kyllä hivenen huokosia ja tekee ihosta mattapintaisen. En ole kasvovoidetta lisännyt enää tämän päälle, koska mielestäni se vesittäisi mattapinnan tekevän vaikutuksen. Sopii varmasti paremmin rasvaisemmalle iholle ja säännöllisemmässä käytössä vaikutus olisi kaiketi parempi. Yksi harvoista YR:n seerumeista/kasvovoiteista joka tuoksuu mielestäni siedettävälle.

En välttämättä ostaisi uudelleen, mutta ei seerumi huonokaan ole. Eli painii sarjassa "ihan ok".


Loreal Youth Code Luminizer Extraordinary Serum. Innostuin tästä, koska tykästyin aikoinaan Youth Code sarjan yövoiteeseen. Ja tämä löytyi vielä alennettuun hintaan. Seerumia voi käyttää joko yksinään tai kasvovoiteen alla.

Pakkauksen mukaan seerumin pitäisi kosteuttaa ja heleyttää ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä sekä ehkäistä niiden syntymistä. Itselläni ei onneksi (vielä) juurikaan noita läskiä ole, mutta muutama haalea tummentuma löytyy poskipäistä ja parikin finniarpea. Tuohon läikkien häivyttämiseen ei tälläkään seerumilla ole ollut vaikutusta, mutta ihon sävystä tulee jokseenkin tasaisempi ja raikkaampi.

Mutta mutta... seerumia pitäisi käyttää säännöllisenä kuurina parhaimmat tulokset saavuttaakseen. Kyseessä ei ole niin miellyttävä tuote, että olisin näin malttanut tehdä. Kuurini on rajoittunut aina 3-4 päivään. Olen käyttänyt tätä iltaisin ja imeytymisessä kuluu jonkin aikaa, jolloin kasvot tuntuvat myös tahmaisilta. Imeytymisen jälkeen poskilla on tuntunut ikävää kiristelyä. Olenkin tarpeen mukaan lisännyt yövoidetta vielä kuivilta tuntuviin kohtiin. Aamulla herätessä on sitten otsa ollut kiiltävän rasvainen, vaikka en otsaan ole muuta voidetta yleensä laittanut. Myös tuoksu on omituinen, joten ei senkään puolesta oikein houkuttele käyttämään jatkuvasti.

Ei ollut lainkaan sopiva ihotyypilleni enkä tule tätä toistamiseen ostamaan.


YR Sebo Vegetal ja Loreal Youth Code Luminizer.

Nivea Q10 anti-wrinkle energizing day cream spf 15. Olen jo siinä iässä, jolloin on hyvä hoitaa ihoaan myös anti-age tuotteilla. Voiteen lupaillaan "ryppyjä vastaan taistelun" lisäksi vähentävän väsymyksen merkkejä ja raikastavan kasvoja. Kasvoilla en suurta eroa huomaa voidetta käytettyäni, mutta kun testailin kädelle niin pientä luonnollista heleytystä oli kyllä nähtävissä.

Käytän tätä vähän vaihdellen kevyempien päivävoiteiden kanssa. Kyseessä on kuitenkin omaa ihotyyppiäni ajatellen melko täyteläinen ja hoitava voide, joten tämä pääsee todennäköisesti paremmin oikeuksiinsa nyt syksyllä sekä talven tullessa ihon ollessa taas pintakuivempi. Voide ei välittömästi hulahda ihoon, mutta noin viiden minuutin päästä voi alkaa jo meikkaamaan. Käytän tämän kanssa aina matta primeria, jolla ehkäisen mahdollisen kasvojen kiillon päivän mittaan. Tuoksu voisi olla parempikin, mutta ei jää enää pahemmin tuoksumaan levityksen jälkeen.

Löysin tämän Sokoksen alesta viidellä eurolla, mikä on oikein sopiva hinta tällaiselle mielestäni "perustuotteelle". En hankkisi normaalihintaisena, mutta hyvästä alesta kylläkin.


Oliko kenellekään tuttuja tuotteita?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti