perjantai 17. heinäkuuta 2015

Markettiostoksia

Citymarketissa oli taas niin hyviä kosmetiikka tarjouksia plus muita edullisia löytöjä, että olihan ne toki hyödynnettevä.


Maybellinen Fit Me meikkivoiteet, peiteaine ja -puikko olivat kaikki 7,50 euroa kappale. Peiteaine ainakin on kelpo tavaraa, joten sitä tuli ostettua. Fit Me Concealer sävyssä 15 sopii täydellisesti ihoni sävyyn (edellinen käyttämäni putkilo oli hieman tummempaa sävyä 20). Ihanan kevyt koostumus levittyy pehmeästi eikä lopputulos ole liian pakkelimainen. Yksinään ei ihan riitä tummille silmänalusilleni, mutta toimii kyllä toisen peiteaineen päällä. Muita kasvojen epäpuhtauksia tai punoituksia peittämään tämä on ihan riittävä. Ei kasaannu kuiviin kohtiin ja kestää hyvin kasvoilla ainakin puuteroinnin kanssa. Suosittelen kokeilemaan.


En ole vielä tullut kokeilleeksi jo kulttimaineessa Suomessa olevaa Pirkan Q10 silmänympärysvoidetta (n. 4 e), joten sekin asia on nyt korjattu. Kädelle kokeiltuna vaikuttaa lupaavalta ja esimerkiksi suurin piirtein samaa hintaluokkaa oleva Rainbown silmänympärysvoide on aika lirua koostumukseltaan tähän verrattuna.


Lorealin Micellar Cleansing Water (tarjouksessa 4 e) päätyi misellivesistä seuraavaksi kokeiluun. Olen tykännyt ainakin Lorkun kasvovesistä, joten annetaan tällekin mahdollisuus vakuuttaa. Sopii myös herkälle iholle, sillä ei sisällä alkoholia tai hajusteita.

Ostin myös sekalaisten yksinäisten hoitoaineiden kaveriksi Garnierin Respons Avocado Oil & Shea Butter Caring Shampoon (2,79 e). Tavoitteeni on siis käyttää jatkossa shampoita ja hoitsikoita comboina, mutta muutaman eri sarjan hoitoaine purkkeja tosiaan löytyy vielä jonkin verran. En ole juurikaan perustanut niistä Garnierin vihreistä shampoista ja hoitoaineista, mutta ihastuin Raspons Honey Treasures hiusnaamioon, joten muutkin Respons sarjan tuotteet alkoivat kiinnostamaan. Yhden kerran olen tätä nyt käyttänyt ja hyvältä vaikuttaa. Vaahtoaa runsaasti ja pesee hiukset vaivatta puhtaiksi. Shampoo on piristävän väristä ja tuoksukin miellyttävä (pähkinäinen ja monista öljytuotteista tuttu). Shampoo on silikoniton.


Lisää Nivean dödöä tällä kertaa suihkutettavassa muodossa. Powder Fresh on nimensä mukaisesti pehmeän puuterimainen tuoksu. Tätä voi tarvittaessa suihkia muuallekin kuin kainaloihin (vaikkapa hieman niskaan ja selkäpuolelle). Tarkkaa hintaa en muista, mutta kuitenkin alle 3 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti