sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Shoppailua

Nytpä tulee pieni koonti viime aikojen vähäisestä shoppailusaldosta. Olenkin jo ehtinyt näitä kaikkia käyttämään tai ainakin kokeilemaan, joten pystyn vähän ensivaikutelmia sekä arvioita kertomaan.


Essencen ständi houkutteli jälleen. Essencea löytyy myös Matkuksen Halpa-Hallista nykyään.


All about matt! fixing compact powder on viimeistelypuuteri, joka kiinnittää meikin ja tekee kasvoille mattaisemman pinnan. Tämän luvataan myös häivyttävän poskipunan paremmin meikkipohjaan. Pannussa tuo valkoinen näyttää aika hurjalta, mutta sulautuu kasvoille hyvin luonnollisesti ainakin isolla puuterisiveltimellä levitettynä. Käytönnössä puuteri on siis lähes väritön, mutta itse huomaan aavistuksen vaaleaa kuultoa tätä käytettyäni. Sopii kaikille ihon sävyille. Puuterissa on hienojakoinen ja ihanan kevyt koostumus. Tämä onkin päätynyt jo ihan vakikäyttöön meikin viimeistelyyn.


The gel nail polish (38 love is in the air) on ensimmäinen keltainen kynsilakkani. Vielä pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitella keltaista lakkaa käyttäväni. Niin ne näköjään mieltymykset muuttuvat tai ehkä vaan tarvitsen enemmän aikaa sulatella uusia juttuja :) Tämä pääsi kynsille vappuna ja kesti siistinä alus- ja päällyslakan kanssa noin 2-3 päivää. Ei siis ole kestävyydeltään kovin kummoinen, mutta en enempiä kyllä parin euron hintaan olettaisikaan. Piristävä ja aika täydellisen värinen kesälakka.



Sarjan silmämeikinpohjustaja I <3 Stage eyeshadow base on todella ruskean oranssihtavaa, mutta pienellä määrällä, huolellisesti häivytellen sekä kevyellä puuteroinnilla ei niin selkeästi luomilla kuitenkaan erotu. Toimii parhaiten persikkaisten ja ruskeiden luomarien kanssa, mutta on jotenkin tunkkaisempi  kuin ihan nude tai vaalea (kirkastava) pohjustaja. Pitää luomivärit paikoillaan itselläni noin muutaman tunnin, minkä jälkeen osa luomiväristä on viiruuntunut luomivakoon tai luomarit ovat "kadonneet" ja jäljellä on enää vain kuultoa sekä vähän sävyä. Menee "huti"tuotteiden kategoriaan, mutta kai tätä joskus vapaapäivisin tai kauppareisulla tulee käytettyä. Voisin myös testata miten toimisi silmänalusilla käytettynä pohjustamassa peitevoidetta. Värinsä puolesta sopisi taittamaan sinisyyttä ja tummuutta.


Long lasting eye pencil on hintaiseekseen aivan huippu. Ei leviä tai suttaa ja kestää paikoillaan pitkään. Koostumus on sopivan pehmeä jolloin levitys on helppoa eikä kynää tarvitse hinkata. Sävy 17 tu-tu-touquoise on kiva piristäjä silmämeikkiin joko ylä- tai alarajauksessa käytettäväksi. Tässä on pientä hilettä/kimallusta, mutta ei ärsyttänyt tai kutittanut silmiä "vesirajallakaan" käytettynä. Näitä pitää hankkia muissakin väreissä.


Alelaarista löytyi Rimmelin Stay Blushed voidemainen poskipuna. Nämä poskipunat ovat olleet mielessä jo pitkään, mutta jostain syystä ei ole tullut hankittua aikaisemmin. Sävy 001 Pop Of Pink on nätti ja sellainen lähes kaikkeen sopiva sävy (kuvassa näyttää punaisemmalta kuin oikeasti on). Levitys onnistuu mielestäni parhaiten ensin sormilla ja sitten tasoittelu plus enempi häivyttely vaikkapa pienellä skunkki siveltimellä. Helppo työstää, sillä koostumus on "liukas" ja pigmenttiäkin löytyy hyvin. Kesällä (helteillä) voidemaiset poskipunat ovat oivallisia, sillä kestävät yleensä siistinä ja paikoillaan puuterimaisia paremmin. Voidemaisia poskipunia voi käyttää myös puuterimaisten punien alla lisäämässä intensiivisyyttä ja kestoa.


Doven anti-perspirantit ovat itselleni riittävän pitäviä eivätkä ole pahemmin kainaloitani ärsyttäneet. Viime kuun Livbox-postauksia blogeista lukiessani huomasin Doven uuden Talc Soft dödön, joka houkutteli kokeilemaan. Tuoksuu juuri siltä miltä nimen peruusteella voisi olettaakin. Tykkään tällaisista pehmeistä puuterimaisista ja "puhtaista" tuoksuista.

Lumene Berry Refresh Deo-Antiperspirantti löytyi myöskin punaisella hintalapulla varustettuna. Tuoksu on mieto. Ei tosin pidoltaan ole sieltä tehokkaimmasta päästä, mutta kyllä tämä käytettyä tulee. Kuula roll-on päässä on iso, mistä plussaa.


Goldwell Rich Repair leave-in hairtip serum oli löytö. 50 ml maksoi Hiustalossa 8,90 euroa (kuten muutkin sarjan tuotteet). Latvahoitoseerumi imeytyy hetkessä eikä tee hiuksista raskaita tai lähmäisiä. Korjaa vaurioituneita hiuslatvoja ja antaa hiuksiin pehmeyttä. Käytän tätä kosteaan tukkaan ja sitten vasta harjaan hiukset. Joskus tarvitsen avuksi myös suihkutettavaa hoitsikkaa, mutta tämänkin avulla kutrit on suht helppo selvitellä. Kuiviin latvoihin ja pituuksiin laitettuna tuo kiiltoa (tällöin kannataa annostella seerumia vähemmän).


Rainbow kuivashampoo tuntuu ainakin blogeissa jakavan mielipiteitä. Itse tykkään enemmän näistä  raikastavista/freesaavista kuivashampoista kuin runsaasti rakennetta ja volyymia antavista. Jälkimmäiset jättävät hiukset jotenkin liian nahkeiksi makuuni. Ja kyllä näistä raikkaammistakin kuivashampoista saa aina hieman ryhtiä ja ilmavuutta hiuksiin. Edullinen ja toimiva kuivashampoo, ei mitään moitittavaa.


Palasaippuoiden fanina varastoja täydentämään pari Nivean palasaippuaa. Kiva, kun näitäkin löytää joskus eri tuoksuisina.

Ginasta bongasin tällä kertaa ruusukullan väriset korvikset ja samaan sarjaan kuuluvan kaulakorun. Kesää kohti selvästi ollaan hyvää vauhtia menossa, kun korut ja asusteet alkavat taas enemmän kiinnostamaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti