tiistai 10. maaliskuuta 2015

Markettishoppailua

Kosmetiikkaa ei ole tullut järin paljon hankittua viime aikoina, mutta muutamia juttuja on taas löytynyt ihan marketeilla käydessä.


Lidlistä Iseree Refreshing Facial Wipes kasvojen puhdituspyyhkeitä. Nämä ovat todellakin edullisia. Tarkkaa hintaa en muista, mutta olisivatkohan olleet n. 1,50 e ja paketissa on 25 liinaa. Itselläni puhdistuspyyhkeet toimittavat sormien ja käsien puhdistajan virkaa meikkipöydällä, koska sekoittelen usein meikkipohjia kämmenselällä sekä levitän peiteaineita joskus myös sormin. Siihen tarkoitukseen toimivat hyvin, kasvojen meikinpoistoon en ole kokeillut. Pyyhkeet tuntuvat ainakin näin alkuun todella kosteilta, jopa hieman vetisiltä/märiltä. Tuoksu menettelee, mutta voisi olla raikkaampikin.



Tarvitsin uuden kevyen päivävoiteen ja muistelin joskus Cienin voiteesta pitäneeni. Tämäkin on sieltä edullisimmasta päästä hieman yli kolmen euron hinnallaan. Aqua Moisturising Cream sopii pakkauksen mukaan kaikille ihotyypeille. Miellän tämän kuitenkin enemmän sekaihon rasvaksi, sillä käytän tätä mieluiten nyt kevättä kohti mentäessä sekä sitten kesällä, kun iho ei ole kuiva ja kiristelevä. UV-suoja on myös aina plussaa päivävoiteessa. Voiteen koostumus on kevyt ja ihoni imaisee tämän hetkessä. Sopii meikin alle, ei lähde itselläni rullailemaan kasvoilla (käytän tosin lähes aina myös primeria meikin alla). Tuoksu on raikas. Oikein siis muistelin, tämä on mukavan tuntuinen, kosteuttava ja kevyt päivävoide pikkurahalla.


Cittarissa suihkusaippua hyllyä ohittaessani, huomasin sattumalta uusia puteleita. Le Petit Olivier-sarjan Mandarine Tangerine Shower Cream (2,99 e) oli otettava kokeiluun. Sarjan pari muutakin tuoksua (varsinkin se karhunvatukkainen) houkuttelivat myös kovasti. Mandarine Tangerine on ihanan kirpeähkö ja pirtsakka sitrustuoksu. Oikein sopiva herättelemään aamuisin ja virkistämään muulloinkin. Tykkään ja aion ostaa tätä (ja muitakin tuoksuja) lisää. Toivottavasti ovat tulleet pysyvästi Citymarketin valikoimiin.


Tokmannilla yllätyin ja innostuin, kun näin VO5-sarjan shampoita ja hoitoaineita. Olenkin jo hehkuttanut VO5 Gloss Me Smoothly shampoota useampaan kertaan. Fade Defy värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitoaine päätyi ostoskoriin, mutta en tästä juurikaan vaikuttunut. Perus markettihoitsikka, joka tuoksuu perus markettihoitoaineelta. Hiuksiini uppoaa tätä melko paljon kerralla ja jätettävät hoitoaineet ovat tämän kanssa tarpeen. Edullista perus kamaa sanoisin, en välttämättä lähtisi lisää ostamaan.



2 kommenttia:

  1. Le Petit Olivier vaikuttaa ihanalta sarjalta, en olekaan aiemmin näitä nähnyt missään :)

    VastaaPoista
  2. Itseänikin alkoi kiinnostamaan myös sarjan muut tuotteet (erityisesti ihonhoito). Saadaan kai vaan haaveilla, että tulisivat tänne Suomen marketteihin laajemmin...

    VastaaPoista