maanantai 23. maaliskuuta 2015

Cherish

Cherish EdP on yksi tämän vuoden Avonin uutuustuoksuista.


Avonilla tuoksu on luokiteltu kukkais-hedelmäis-metsäinen kategoriaan. Tuoksussa on pinkkiä pippuria (? Pink Pepper, en tiennyt tuolle suomenkielistä vastinetta), kirsikankukkaa, Tiare kukkaa, Sambac jasmiinia, valkoista myskiä ja santelipuuta.


Tuoksua voi kerrostaa ja voimistaa saman sarjan anti-perspirant deodorantilla ja vartalovoiteella.


Body lotion on koostumukseltaan miellyttävää (ei liian ohutta eikä myöskään paksua jankkia) ja imeytyy nopeasti. Avonin dödöt ovat (aina olleet) makuuni hieman liruja, joten saattavat helposti sotkea laitettaessa ja kuivuminen ottaa aikansa. Pitävyys on kuitenkin riittävä. Tämäkin on siis anti-perspirantti, mistä plussaa.


Vapaapäivisin pelkkä vartalovoide ja dödö riittävät itselleni hyvin, jos en halua kovin intensiivistä tuoksua. Iltamenoihin tai juhliin tuoksun lisäksi voi levittää body lotionia esimerkiksi vain dekolteelle ja käsivarsiin, jos pelkää tuoksupilven olevan muutoin liikaa.

Tuoksu on todella kukkainen ja naisellinen mutta samalla mielestäni melko neutraali. Sopii moneen tilanteeseen, sillä ei ole liian "hyökkäävä", mausteinen tai imelä. Aavistus makeutta kyllä tästäkin löytyy. Oikein mainio kevättuoksu. Suosittelenkin romanttisten kukkaistuoksujen ystäville.


Pullo ei nyt ihan ole sieltä kauneimmasta päästä, etenkin tuo muovihärpäke korkki on vähän erikoinen ja aika turha.

Pahvipakkaus tosin on söpön värinen ja sai hyvälle tuulelle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti