perjantai 16. toukokuuta 2014

Kevään suosikkeja


 
Lumenen Raspberry Miracle eyeliner on ollut ostoslistallani jo pitkään ja vähän aikaa sitten se tuli viimein hankituksi. Hyvä niin, sillä tämä on ollut viime aikoina käytössä ahkerasti. Tällä silmänrajaustussilla saa helposti ja nopeasti siistin rajauksen. Tussin kärki on melko pitkä ja päästä sopivat ohut, mutta silti napakka. Väriä tulee sopiva määrä ja se kuivuu nopeasti. Väri kestää myös herkästi vuotavissa silmissäni kiitettävästi. Tätä on helppo levittää ripsien tyveenkin sottaamatta. Aikaisemmin käytin geelirajausta tai pehmeää rajauskynää, mutta Lumenen silmänrajaustussista tuli kyllä nyt uusi suosikkini rajausten tekemiseen. Olen toki kokeillut vastaavia tusseja (tosin eri valmistajilta) joskus aikaisemminkin, mutta eivät silloin oikein vakuuttaneet. Lumenea ostan kyllä jatkossakin.



Wild and Crazy kynsilakka hempeän persikkaisen vaaleassa sävyssä sopii mainiosti kevääseen. Värin nimeä/numeroa en pullosta löytänyt, saattaa olla irronnut (?). Kestää kynsillä siistinä useamman päivän.


Gosh luomiväri sävyssä Fard á Paupiéres 246 on kuultava/hohtava "shampanjan" sävyinen luomiväri. Kirkastaa silmiä nätisti. Sopii hyvin käytettäväksi yksinäänkin rajauksen kanssa koko luomella näin keväisin ja kesällä, jolloin käytän muutenkin yksinkertaisempaa ja kevyempää meikkiä.



NYX Jumbo Eye Pencil 604 Milk tuo valoisuutta sekä kirkastaa katsetta silmän sisänurkkaan levitettynä. Toisinaan laitan tätä kevyesti myös koko luomelle (silmämeikinpohjustajan päälle) raikastamaan silmämeikkiä. Koostumus on pigmenttinen, pehmeä ja helposti levittyvä.


Lumene, NYX ja Gosh.
Suihkugeeleistä eniten on ollut käytössä Athena's Essenza Nobile I Giardini Aromatici Aromatic Shower Gel. Pullo on nätti (vaaleanpunainen) ja riittoisa (400 ml). Tuoksu oli hieman yllättävä, kuvittelin pullon perusteella tämän olevan makeamman ja pehmeämmän tuoksuinen. Tämä tuoksuu jännän raikkaalle, hieman kukkaiselle sekä saippuaiselle ja aavistuksen parfyymimaiselle. Pullossa kerrotaan: "Pleasant and delicate plant-based shower gel. Leave the body toned, velvety and light scented thanks to Blue Iris Note." On mielestäni piristävä sekä "keväinen" tuoksu, mutta voin hyvin kuvitella etteivät kaikki tälle tuoksulle lämpene. Ostin tämän joskus Prismasta.


2 kommenttia:

  1. Olen niin kade niille (= teille), joilla nuo NYX:in jumbokynät pysyy luomilla! Mulla ne kasaantuu rannuksi luomen keskelle jo tunnissa, vaikka käytän aina pohjustajaa. Sillä saa varmasti värikkään meikin näyttämään todella kauniilta.

    VastaaPoista
  2. Mullakin kasaantuu yleensä lähes kaikki luomivärit melko helposti, mutta tuo kyllä kestää itselläni siistinä siinä missä muutkin kunhan levittää tarpeeksi ohuelti.

    VastaaPoista