tiistai 25. helmikuuta 2014

W7 Honolulu & Candy Floss

Olen tykännyt näistä kummastakin paljon, vaikka W7 tuotteet ovatkin sieltä edullisimmasta päästä. Molemmat levittyvät pehmeästi ja pigmenttiä on hyvin. Pakkaukset ovat kovaa pahvia ja muistuttavatkin selkeästi (kopioita) Benefitin poskipunien ja aurinkopuuterin pakkauksia vaikka kuvioinnit ovat tosin erilaiset. Näissä tuli mukana myös "littanat" siveltimet, jotka olen jo johonkin hävittänyt. W7 tuotteita on saatavilla erinäisissä nettikaupoissa.





Honolulu on matta aurinkopuuteri ja olenkin käyttänyt tätä enimmäkseen varjostuksiin. Varovainen annostelu on tarpeen, muuten näyttää ainakin itselläni tunkkaiselta ja epäluonnolliselta. Levittyy helposti ja on ollut säännöllisesti käytössä varsinkin keväällä ja kesällä, koska on melko tumma.

Pohja pilkistää jo.

Candy Floss Brightening Face Powderia olen käytellyt poskipunan tapaan, vaikka tämä korostuspuuteriksi onkin kai tarkoitettu. Nätti väri ja kevyt, luonnollisen raikas sekä hienoisen hohtava lopputulos. Toimii hyvin erilaisten meikkien/värien kanssa ja varsinkin jos tykkää kevyemmästä "poskipuna lookista".





Onko kokemuksia W7 tuotteista?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti