sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tupla Lumenet

Törmäsin jokin aika sitten kauppareissulla "alelaareissa" oleviin Lumenen tuotteisiin, joita olin aiemminkin käyttänyt ja pitänyt ihan toimivina tuotteina. Nämä ovat siis oletettavasti poistumassa/uudistumassa olevia tuotteita, joten tuli sitten tietysti haalittua kumpaistakin kaksin kappalein "varalle". Itselläni on sekaiho, joka on ajoittain kuivempi ja toisinaan taas rasvaisempi ja epäpuhtaampi. Molemmmat tuotteet ovat olleet tällaiselle ihotyypille hyvin sopivia. Hintaansa nähden hyviä tuotteita.


Lumene Vitamin C+ Kirkastava Tehohoito normaalille ja sekaiholle on seerumin tapaan (ennen päivä- tai yövoidetta) käytettävä tehohoito. Tämä lupaa mm. kuoria (?) ihoa hellävaraisesti huolehtien ihon optimaalisesta paksuudesta, supistaa ihohuokosia ja tukea ihon neste- ja mikroverenkiertoa. Olen käyttänyt tehohoitoa aamuisin, lähinnä silloin kun iho tuntuu samealta ja väsyneeltä, koska tämän tuoksu on niin piristävä ja tämän pitäisi myös kirkastaa ihoa. Tuntuma iholla on aluksi tahmainen, mutta imeytyy ihoon päivävoiteen kanssa hyvin. En nyt mitään sen ihmeellisempää ole ihossani huomannut, mutta ainakin kasvojen iho on voinut hyvin tätä käyttäessä ja tuo piristävä vaikutus (ehkä sitten vaan oman pään sisällä tuoksusta johtuen) on mukava lisä.

Kirkastava Tehohoito
Lumene Aqua 24 h Tasapainottavassa Kosteusemulsiossa on kevyt, hyvin kasvoille imeytyvä koostumus. Kasvot eivät tunnu rasvaisille tai killtäville ja tämä käy myös meikin alle; ei rullaudu tai ole tahmaisen tuntuinen. Olen käyttänyt myös yövoiteenakin silloin kun iho ei ole ollut kuivimmillaan. Reisuilla tällainen 24h voide on kätevä, koska tätä voi käyttää päivä- sekä yövoiteena. Tämän pitäisi mm. tasapainottaa ihoa, auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja tuoda kosteutta kuivemmile alueille.

Tasapainottava Kosteusemulsio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti