lauantai 15. helmikuuta 2014

Muutama tuote huulille

Arkimeikissä on viime aikoina olleet eniten käytössä kevyemmät ja nudemmat huulimeikit. Tuossa joulun aikaan oli itselläni selkeästi tummempien punien kausi ja nyt mennään siis vaaleammilla väreillä.

Estelle & Thildin Lip Balm Rasberry on huulia kosteuttava, hieman sävyä/kiiltoa antava huulivoide. Tuntuu huulilla hyvin miellyttävältä sekä hoitavalta. On korvannut monena päivänä huulipunan tai -kiillon, varsinkin silloin kun huulet ovat kuivat ja röpelöiset. Ei tästä paljon väriä tule, mutta raikastaa huulten sävyä. Tässä on ihana tuoksu.



Myöskin Sleekin Pout Polish sävyssä Peach Perfection toimii huulien hienoisena "raikastajana". Hoitaa ja kosteuttaa huulia. Taputtelen tätä joko huulipunan päälle tai käytän yksinään. Vaalea, persikkainen sävy. En ole purkissa olevien (ja sormella) otettavien huulituotteiden suuri fani hygienia ja käytännöllisyys syistä, joten siitä vähän miinusta. Tässä on SPF15, mistä taas plussaa.


Eliten French Kiss huulipuna 06 Love In Paris on kevyt huulipuna ja sävy on kivan persikkainen. Kuultaa nätisti ja on ollut hyvä käsilaukkupuna, helppo sipaista huulille lisää tarvittaessa. Näin talviaikaan, kun huulet ovat kuivemmat tällaiset kevyemmät huulipunat näyttävät huulillani paremmalta kuin koostumukseltaan täyteläisemmät/paksummat punat.


Isadora Twist-Up Gloss Stick Moiturizing Lip Filler 10 Lovely Lavender on nude huulikiiltokynä. Todella helppo levittää, ei tunnu huulilla tahmaiselta ja hyvä nude väri. Hyvin luonnollinen lopputulos, mistä itse tykkään. Kuva näyttää vääristävän väriä oranssimmaksi.


Jos haluan piristystä ilmeeseen, niin Maybellinen Color Sensational huulipuna sävyssä 161 Juicy Pink toimii siihen tarkoitukseen hyvin. Räväkkä pinkki väri (omalla asteikollani), mutta ei liian räikeä. Levittyy nätisti ja tuntuu kevyeltä. Näitä voisin hankkia muissakin väreissä.


Huulien rajaukseen käytän Dermosilin läpinäkyvää rajauskynää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti