maanantai 10. helmikuuta 2014

Batiste ja Herbina

Batisten Tropical ja Herbinan kuivashampoot ovat suosikkejani tähän saakka kokeilemistani kuivashampoista. Useampia (markettimerkkejä) on tullut kokeiltua ja nämä ovat toimineet omaan hiuspehkooni parhaiten. Paljon hypetystä saanut Klippoteketin kuivashampoo ei ollut mitenkään erikoinen, jätti hieman tahmean tuntuisen vaaleahkon lopputuloksen ja kävi suihkutellessa henkeen, eikä tuoksukaan ollut mieleeni. Biozell oli taasen ok, mutta ei raikastanut hiuksia yhtä hyvin kuin Herbina ja Batiste.


Batisten XXL Volume kuivashampoolla saa todella tuuheat hiukset, jopa liiankin tuuheat omaan makuuni. Pidän "kuivashampoo päivinä" hiukset yleensä kiinni, joten runsas volyymi hiuksissa ei ole tuolloin kovin tarpeellista. Tästä jää tuuheutuksen/rakenteen myötä hiuksiin hieman karheutta ja tahmeutta, joten lopputulos ei ole ihan niin raikas ja puhtaan näköinen ja tuntuinen kuin esimerkiksi Batisten Tropical tai Herbinan kuivashampoilla. Kuivashampoolta kaipaan siis enemmän sitä raikastusta ja freesausta (eikä pieni tuuheuttava vaikutuskaan haitaksi ole), mutta tällä saa hiuksiin erityisesti volyymia. Batisten Tropical (ihana kookoksinen tuoksu) oli paljon enemmän mieleeni. Tuoksu tässä on ihan hyvä, ehkä hivenen parfyymimainen.

Herbina Marja Spa tuuheuttava kuivashampoo tekee hiuksista raikkaamman oloiset, poistaa rasvaisuutta ja tuuheuttaa aavistuksen. Tämä on raikkaampi tapaus kuin tuo edellinen Batiste. Marjainen, makea tuoksu. Pieni pullo (100 ml) on kätevä kuljettaa tarvittaessa mukana. Myös Herbinan toinen kuivashampoo (isompi pullo ja eri tuoksu) on mukavan raikastava, ryhtiä antava ja hiukset vaikuttavat vähemmän rasvaisilta.

Suosituksia hyvistä kuivashampoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti