torstai 23. tammikuuta 2014

Suosikkeja



Olen jo käyttänyt useamman purkin Sally Hansenin Strengthening Fast & Gentle Polish Remover kynsilakanpoistoainetta ja aion tätä käytellä myös jatkossakin. Sisältää E-vitamiinia ja vehnäproteiinia. Acetone on ainesosaluettelon ensimmäisenä ja kynsilakan saakin pois nopeasti. Tuoksukaan ei ole sieltä pahimmasta päästä vaikka onkin osittain sellainen perinteinen "kynsilakanpoistoainemainen" . Ei sovellu rakenne- teko- tai geelikynsille. Glitterilakkoja joutuu hankaamaan kauemmin, kuten muillakin kokeilemillani poistoaineilla. En ole sellaista kynsilakanpoistoainetta vielä kokeillut, jolla tekstuuri- ja hilelakat saisi pois nopeasti ja vaivattomasti. Purkissa on 236,5 ml (olipas tarkka luku) ainetta ja hinta on noin 5-6 euroa. Purkin suuaukko on iso, joten varovaisuus kannattaa annostelussa, koska saattaa hulahtaa helposti liikaa.


Malu Wilz Papaya Peeling on hellävarainen jauhemainen entsyymikuorinta. Kuorinta on valkoista jauhetta, jota sekoitetaan pieni määrä kämmenellä muutamaan tippaan vettä. Seos levitetään hellävaraisesti iholle ja jätetään 3-7 minuutiksi vaikuttamaan. Tämän jälkeen lisätään vettä ja hierotaan kevyesti sormenpäillä. Huuhdotaan lopuksi runsaalla vedellä. Ihosta tulee puhtaan ja raikkaan tuntuinen sekä pehmeä. Tykkään kovasti tästä, ja vaikka olenkin todella laiska kasvonaamioiden käyttäjä niin tätä olen käyttänyt mielelläni (vaikutusajasta huolimatta) silloin tällöin eli noin 2 kertaa kuukaudessa.


 

Hiuskiinne suosikkini on Schwarzkopf Professional Color Brilliance. Pitävä kiinnitys ja hiukset eivät jää klimppeihin tai koppuraisiksi, kun suihkuttelee tarpeeksi etäältä ja sopivasti. Tuoksu on miellyttävä ja purkin pinkki väri piristävä. Lähtee pois harjaamalla ja pesussa. Siltikin käytän säännöllisesti syväpuhdistavaa shampoota, että kaikki muotoilutuotteiden jäämät lähtevät kunnolla. Suutin on hyvä, ei tukkeudu (ainakaan omassa käytössä näin ei ole vielä tapahtunut) ja suihkuttaa tuotetta tasaisesti. 750 ml purkki on myös todella riittoisa (joskus on tarjouksessa alle 15 euron hintaan).


Kasvoni puhdistan aina kaksoispuhdistuksella, ainakin silloin kun olen meikannut. Lemppareitani ykkösputsareiksi ovat tällä hetkellä micellaire/micellar puhdistusvedet. Silmämeikin puhdistan myös aina erikseen silmämeikinpuhdistusaineella, joten en osaa sanoa "micellarvesien" tehoamisesta silmämeikkiin, mutta muu meikki lähtee hyvin ja tuntuma on iholla on mukavan raikas. Tällä hetkellä käytössä on Roc Lotion Micellaire Extra Comfort Cleansing Water.

Dermosil tuotteista yksi suosikkini on Cleansing Milk puhdistusmaito. Toimii erinomaisesti ykkösvaiheen putsarina (meikinpoistoon). Pumppupullo on kätevä. Puhdistusmaitoa on käsittääkseni jokin aika sitten hieman muutettu (jotain koostumuksessa ja/tai pakkauksessa). Itselläni on siis käytössä vielä vaaleanpunainen puhdistusmaito, uudistunutta versiota en ole kokeillut. Hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin (oli) hyvä tuote.


Dermosil ihonhoitovoide Classic Body lotion on hyvä peruskosteuttaja. Imeytyy todella nopeasti ja tuoksu on aika neutraali. Mukavan kevyt voide, karheammalle ja kuivemmalle iholle ei ehkä tarpeeksi kosteuttava tai hoitava, mutta itselleni sopii hyvin, käytän toisinaan käsivoiteenakin. Plussaa taas pumppupullosta. Edullinen; 500 ml/6,90 euroa.




Kuten mainitsin olen todella laiska käyttämään naamioita, mutta Dermosilin Fresh Balance Peel-Off Facial Maskia on tullut käytettyä sen parisen kertaa kuukaudessa. Ja ihan koska se on peel-off eli kasvoilta kalvona kuorittava naamio, joten se on omaan makuuni jollain tavalla erilainen ja hauskempi kuin ihan tavalliset naamiot... Lähtee suhteellisen helposti isoina liuskoina, loput voi pestä pois kasvoilta. Itselläni on (jo) ikääntyvä seka-iho, joka on ajoittain herkempi tai epäpuhtaampi, joten en käytä ihon ollessa kuivempi, koska tämä on puhdistava ja aavistuksen kuivattaa.


Silmänympärysvoiteena tällä hetkellä eniten tulee käytettyä Lumenen Time-Freeze Kiinteyttävää Silmänympärysvoidetta. Tässäkin tuotteessa on ainakin pakkaus uudistunut.


Lopuksi  vielä pari hyvää kasvovettä. Loreal Triple Active Comfort Gentle Toner on hieman geelimäinen kuivalle ja herkälle iholle sopiva kasvovesi. Näitäkin purkkeja myytiin alennettuun hintaan tässä taannoin, joten luultavimmin nämäkin joko uudistuvat jotenkin tai poistuvat. Täytyypä tutkailla kauppareisulla asiaa.


Lumenen Matt Touch Ihohuokosia Supistava Kasvovesi on ihan parasta epäpuhtauksille ja T-alueelle käytettynä. Ei ole iholleni liian tujua, mutta puhdistaa ja raikastaa tehokkaasti. Sopii myös koko kasvoille ihon ollessa rasvaisempi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti