torstai 30. tammikuuta 2014

Ripsareita

Käytän aina vedenkestävää ripsiväriä, koska yhdistelmä herkästi vuotavat silmät, rasvoittuvat luomet ja suorat ripset asettavat ripsivärille tiettyjä vaatimuksia. Vedenkestävät ripsarit eivät yleisesti ottaen leviä tai karise ja pitävät taivutukset ripsissä paremmin kuin tavalliset.


Maybelline New York The Falsies Volum Express Waterproof:
Maybellinen ripsivärit ovat mielestäni marketti mascaroiden parhaimmistoa. Tuuheuttavat ripsivärit ovat suosikkeja; ne antavat ripsille luvattua volyymia ja näyttävyyttä. Vaikka harjat näissä tuuheuttavissa ovat isokokoisia, eivät ne helposti suttaa väriä ympäriinsä. Tai ehkä olen vaan tottunut näitä käyttämään.
5/5.

Loreal Lash Architect Carbon Gloss Waterproof:
Ihan hyvä perusripsiväri. Huomasin, että päiviäunia tämä ei kestä leviämättä silmien alle.
4/5.

Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume:
Tässä on sirompi harja kuin Maybellineissä ja ihan kiva käytellä välillä. Kestävä. Ripset saavat mielestäni kuitenkin pituutta enemmän kuin tuuheutta.
3/5.

Lumene Natural Code Eye Dramatizer Volume-Maximizing Mascara Waterproof:
Harja on suuri ja tällä harjalla onnistun sottaamaan luomia. En tiedä johtuuko sitten ripsivärin koostumuksesta vai harjan mallista sillä käytän paljon ripsareita, joissa on iso harja eikä vastaavaa tapahdu. Muuten on hintaansa nähden hyvä ostos, mutta en ehkä hankkisi toiste laiton hankaluuden ja suttaavuuden vuoksi.
3/5.

W7 Oh so Waterproof Mascara:
Tämä ei ollut hyvä. Pienellä kumisella harjalla ei paljon tuuheutta saa. Ripset myös suoristuivat nopeasti.
1/5.

Malu Wilz Mascara Base:
Tätä käytän jaksaessani/muistaessani pohjustamaan ripsiväriä. Valkoinen koostumus, joka näkyy ripsillä selvästi ja kuivuttuaan vaalenee. Pitäisi hoitaa ripsiä ja kyllä tämä myös jotain boostia antaa, tuntuu ripsiväriä levitetäessä ikään kuin alla olisi jo yksi kerros mascaraa.
Ihan ok, mutta ei mikään välttämätön tuote.
3/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti