maanantai 27. tammikuuta 2014

Dödöt


Yleensä ostan deodorantit/antiperspirantit tarjouksesta/alennettuun hintaan. Näitä menee, kun tarvitsee käyttää joka päivä. Kuten näkyy, tykkään vaihdella tuoksua usein. Tällä hetkellä suosin puhtaan ja raikkaan tuoksuisia antiperspirantteja. Itselläni antiperspirantit pitävät pääsääntöisesti hyvin (nämä kaikki ovat antiperspirantteja), pelkät deodorantit eivät juurikaan toimi. Pyrkimyksenä on vähentää käytössä olevien määrää, muutama käytössä kerrallaan on tavoite. Nyt tosin monet ovat jo loppumaisillaan, pitäisi vaan malttaa käyttää loppuun ennen kuin hankin uusia.

Garnier Mineral InvisiCalm anti-white marks on pitänyt kainalot kuivina ja tuoksu on mieto. Jostain blogista luin, että joillekin tämän sarjan dödöt olivat aiheuttaneet ihoärsytystä yms. Itselläni tämä toimii hyvin, voisin ostaa uudelleenkin.

Fa:n Stickin olen ostanut joskus Tallinnan Rimistä. En niin tykästynyt tuoksuun, muuten ihan ok. En ostaisi uudestaan ainakaan tämän tuoksuisena.

LdB Vitalizing Sweet Pea & Silk tuoksuu makealle ja on pitänyt hyvin. Voisin kokeilla jotain sarjan toista tuoksua.

Dermosil Vitamin E deo roll-on antiperspirantti herkälle iholle. Tämä on aika sottaava, tätä tulee kerralla liikaa ja sitä valuu purkin reunoille. Sama makeahko tuoksu  kuin muissakin Dermosilin E-vitamiini sarjan tuotteissa. Pitävyys ei ole huippuluokkaa.

Body-X Cotton Soft on ostettu Maksi-Makasiinista alennuksesta (1 eurolla) ja on hintaansa nähden oiva tuote. Tuoksuu puhtaalle/puuvillaiselle ja pitokin ihan ok.

Rexonat ovat suosikkejani antiperspirantti rintamalla, vaikka kuivattavatkin ihoani. Rexona Ultra Dry Cotton on myöskin puhtaan tuoksuinen (hieman tulee mieleen huuhteluaineen tuoksu) ja erittäin pitävä, ei ole pettänyt tähän mennessä (kainalot saattaa kostua, mutta tuoksu pitää).

Dusch das Soft&Sensual Anti-Transpirant (?) on myöskin Maksi-Makasiinin euron ostoksia. Tuoksu on mielestäni jotenkin "saippuamainen". Olen käyttänyt viime aikoina tätä usein ja pientä kyllästymistä onkin tuoksuun havaittavissa. Ihan perushyvä tuote, en kuitenkaan ostaisi saman tuoksuisena enää.

Neutral Deo Roll-On on tuoksuton, väriaineeton ja parabeeniton antiperspirantti. Ihan ok, mutta suosin mielummin tuoksullisia vaihtoehtoja. Herkkäihoisille voisi olla hyvä, itselläni ei tosin ole kovinkaan herkkä iho, joten vaikea sanoa ärsyttävyydestä.

Nivea Dry Comfort stick on erinomainen ja ihanan puhtaan tuoksuinen. Pitää hyvin. Niveat ovat stick dödöistä lemppareitani.

Avon Care Dry & Pure Lotus Flower on aika lirua koostumukseltaan ja sottaa purkin reunoja. Kuivuu aika hitaasti eikä tuoksukaan hirveästi miellyttänyt. En ostaisi uudelleen.


Kicks Clean Laundry tuoksuu puhtaalle pyykille. Odottelee vielä käyttöönottoa (samantyylisiä puhtaalle tuoksuvia "Cotton" dödöjä kun on jo käytössä). Söpö purkki on aina plussaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti